[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei, og velkommen til min blogg! Jeg heter, som du sikkert har forstått, Caroline. Jeg ble født i 1989 og kommer opprinnelig fra Harstad, men jeg er nå å finne i Bergen. Her bor jeg sammen med min fantastiske ektemann Jørgen, og katten vår Mio. Jeg og Jørgen giftet oss 4. april 2014, og han er det beste som har hendt meg. Som liten drømte jeg om å arbeide som forfatter, marinbiolog eller dataingeniør – men det var barnevernpedagog jeg skulle bli. Jeg har en bachelor i barnevern fra Norges Arktiske Universitet, og i tillegg nesten to års videreutdanning innenfor sosialt arbeid fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Her på bloggen min kan du lese om mye forskjellig. Blant annet skriver jeg en del om psykisk helse, da primært angstlidelser og depresjon. Jeg er en samfunnsengasjert sjel, så her inne vil dere se innlegg om det som engasjerer meg. Ellers er jeg glad i å lese, glad i kultur og å reise. Jeg er stolt av at min blogg vant prisen «Hederlig Omtale» i regi av Sunn Fornuft Plakaten i november 2016.

Om du vil ha kontakt med meg eller følge meg i andre sosiale medier er mulighetene mange. Primært foretrekker jeg e-post om du vil kontakte meg: post@carolinesverden.com, men det er også selvfølgelig fullt mulig å skrive meg en melding på Facebook og også følge Carolines Verden der. Jeg er absolutt mest aktiv på Snapchat, en kanal jeg bruker mest som en slags ufiltrert videodagbok. På Snapchat heter jeg carrosverden, og du kan trykke her for å se min Snapchat-kode. Jeg er også å finne på Instagram under brukernavnet carolinesverden, og der poster jeg det som gjør meg glad. Ellers kan du finne meg på Twitter, YouTube, Goodreads og Spotify.

Ingen av mine bilder kan brukes av andre uten tillatelse fra meg. Jeg tar bilder med Olympus PEN E-P5 og iPhone 5E.

 

2 kommentarer om “

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.