Hei, og velkommen til min blogg! Jeg heter, som du sikkert har forstått, Caroline. Jeg ble født i 1989 og kommer opprinnelig fra Harstad, men jeg er nå å finne i Bergen. Her bor jeg sammen med min fantastiske ektemann Jørgen, og katten vår Mio. Jeg og Jørgen giftet oss 4. april 2014, og han er det beste som har hendt meg. Som liten drømte jeg om å arbeide som forfatter, marinbiolog eller dataingeniør – men det var barnevernpedagog jeg skulle bli. Jeg har en bachelor i barnevern fra Norges Arktiske Universitet, og i tillegg nesten to års videreutdanning innenfor sosialt arbeid fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Her på bloggen min kan du lese om mye forskjellig. Jeg er blant annet åpen om at jeg har angst, og skriver en del om dette og psykisk helse generelt. Det er viktig for meg at jeg ikke kun har fokus på det vanskelige, men også det som gir meg glede. Derfor blogger jeg jevnlig tips og annet som engasjerer meg på en positiv måte. Jeg er også veldig glad i mat, og har stor interesse for kosthold og fysisk aktivitet. Selv har jeg vært overvektig hele livet, og har også skrevet en del om dette. Jeg vil gjerne vise at man kan leve godt med seg selv selvom man kanskje er større enn andre, og at et næringsrikt kosthold og en aktiv hverdag kan gjøre mye positivt for alles liv. Ellers skriver jeg generelt om det som engasjerer meg og opptar min hverdag, og bruker også bloggen ofte som en dagbok. Jeg er stolt av at min blogg vant prisen «Hederlig Omtale» i regi av Sunn Fornuft Plakaten i november 2016.

Om du vil ha kontakt med meg eller følge meg i andre sosiale medier er mulighetene mange. Primært foretrekker jeg e-post om du vil kontakte meg: post@carolinesverden.com, men det er også selvfølgelig fullt mulig å skrive meg en melding på Facebook og også følge Carolines Verden der. På Facebook legger jeg ut en del forskjellig, ikke kun det som tilhører min blogg. Så følg meg gjerne der for linker til det som engasjerer meg. Jeg er absolutt mest aktiv på Snapchat, en kanal jeg bruker mest som en slags ufiltrert videodagbok. På Snapchat heter jeg carrosverden, og du kan trykke her for å se min Snapchat-kode. Jeg er også å finne på Instagram under brukernavnet carolinesverden, og der poster jeg det som gjør meg glad. Ellers kan du finne meg på Twitter, YouTube, Goodreads, Spotify og StumbleUpon.

Ingen av mine bilder kan brukes av andre uten tillatelse fra meg. Jeg tar bilder med Olympus PEN E-P5 og iPhone 5E.

 

2 Comments

 • paul joyce woulfe

  kjempe flotte blogg du har klemmer fra en mobbeoffer fra haugesund unguføre gutt 41 år fra haugesund

  22. august 2017 at 3:26 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det! :)

   22. august 2017 at 7:59 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!