9. januar 2019

Det var en periode, da jeg fikk tredjeåret på videregående, at jeg og noen andre i klassen min var opptatt av numerologi. Og det beste tallet du kunne få, det var visstnok 9. Om du var en 9’er, da var du virkelig spesiell. Jeg fikk tallet 6, et tall jeg i utgangspunktet misliker veldig sterkt. På linje med tallet 3. Jeg kjenner meg selvfølgelig ikke så godt igjen i beskrivelsen av tallet 6, akkurat som at jeg ikke kjenner meg igjen i beskrivelsen av stjernetegnet mitt; tyren.

6 kommentarer om “9. januar 2019

  1. Jeg og ei venninne var ganske så opptatt av numerologi for ca. 3 år siden. Jeg fikk tallet 7 og kjenner meg godt igjen på mange måter i det som beskriver 7’eren.Det er nesten som å lese om meg,føles det ut som. Venninna mi er 9. 7’eren og 9’eren skal visst passe godt ilag utfra det jeg har lest. Horoskopet mitt er vekten.Der kjenner jeg meg ikke helt i alle beskrivelsene. Jeg syns slike ting er spennende.

    Ha en fin dag :)

  2. Åh, det var jeg også opptatt av da jeg var sånn 16-17. Husker ikke hva jeg ble da. Nå tror jeg ikke på noenting, og spesielt ikke horoskop! Ønsker deg et godt nyttår, Caroline!

  3. Jeg er litt vel opphengt i Myers-Briggs Type Indicator med tanke på at det ikke er helt i tråd med forskning, men synes det var veldig oppklarende og nyttig å bli kartlagt som INFJ. Numerologi har jeg aldri vært opptatt av, men det var ganske spennende å lese numerologi-tolkninger på SKAM-Facebook-grupper da serien gikk. Alt i den serien ble tolket og analysert opp og ned i mente – digget det!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.