Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

9. januar 2019

9. januar 2019

Det var en periode, da jeg fikk tredjeåret på videregående, at jeg og noen andre i klassen min var opptatt av numerologi. Og det beste tallet du kunne få, det var visstnok 9. Om du var en 9’er, da var du virkelig spesiell. Jeg fikk tallet 6, et tall jeg i utgangspunktet misliker veldig sterkt. På linje med tallet 3. Jeg kjenner meg selvfølgelig ikke så godt igjen i beskrivelsen av tallet 6, akkurat som at jeg ikke kjenner meg igjen i beskrivelsen av stjernetegnet mitt; tyren.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Ilona

  Jeg og ei venninne var ganske så opptatt av numerologi for ca. 3 år siden. Jeg fikk tallet 7 og kjenner meg godt igjen på mange måter i det som beskriver 7’eren.Det er nesten som å lese om meg,føles det ut som. Venninna mi er 9. 7’eren og 9’eren skal visst passe godt ilag utfra det jeg har lest. Horoskopet mitt er vekten.Der kjenner jeg meg ikke helt i alle beskrivelsene. Jeg syns slike ting er spennende.

  Ha en fin dag :)

  14. januar 2019 at 6:33 am Reply
  • Caroline

   Så gøy! Jeg kjenner meg ikke igjen i omtrent noe, ha ha.

   14. januar 2019 at 9:20 am Reply
 • U

  Åh, det var jeg også opptatt av da jeg var sånn 16-17. Husker ikke hva jeg ble da. Nå tror jeg ikke på noenting, og spesielt ikke horoskop! Ønsker deg et godt nyttår, Caroline!

  24. januar 2019 at 10:03 am Reply
  • Caroline

   Haha, feel you!

   25. januar 2019 at 4:04 pm Reply
 • Gitte

  Jeg er litt vel opphengt i Myers-Briggs Type Indicator med tanke på at det ikke er helt i tråd med forskning, men synes det var veldig oppklarende og nyttig å bli kartlagt som INFJ. Numerologi har jeg aldri vært opptatt av, men det var ganske spennende å lese numerologi-tolkninger på SKAM-Facebook-grupper da serien gikk. Alt i den serien ble tolket og analysert opp og ned i mente – digget det!

  1. februar 2019 at 12:38 am Reply
  • Caroline

   Jeg synes også det var spennende å bli kategorisert som INFJ! Men ellers tar jeg alt som underholdning, haha.

   9. februar 2019 at 1:53 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.