9. januar 2019

Det var en periode, da jeg fikk tredjeåret på videregående, at jeg og noen andre i klassen min var opptatt av numerologi. Og det beste tallet du kunne få, det var visstnok 9. Om du var en 9’er, da var du virkelig spesiell. Jeg fikk tallet 6, et tall jeg i utgangspunktet misliker veldig sterkt. På linje med tallet 3. Jeg kjenner meg selvfølgelig ikke så godt igjen i beskrivelsen av tallet 6, akkurat som at jeg ikke kjenner meg igjen i beskrivelsen av stjernetegnet mitt; tyren.

2 kommentarer om “9. januar 2019

  1. Jeg og ei venninne var ganske så opptatt av numerologi for ca. 3 år siden. Jeg fikk tallet 7 og kjenner meg godt igjen på mange måter i det som beskriver 7’eren.Det er nesten som å lese om meg,føles det ut som. Venninna mi er 9. 7’eren og 9’eren skal visst passe godt ilag utfra det jeg har lest. Horoskopet mitt er vekten.Der kjenner jeg meg ikke helt i alle beskrivelsene. Jeg syns slike ting er spennende.

    Ha en fin dag :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.