Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Julekalender i podcast-format!

1. desember 2018

Endelig er vi i desember, folkens! Jeg er maks klar, og har også en liten overraskelse til dere. I år har jeg nemlig laget en aldri så liten julekalender, i podcast-format. Hver dag, frem til julaften, vil det komme en ny podcast-episode. Dere finner episodene ved å abonnere på podcasten min. Dere finner den ved å søke på Carolines Verden på iTunes, eller i din podcast-app på mobilen. Selv bruker jeg podcast-appen som heter Pocket Casts, men det finnes også flere gratis-apper til både iPhone og Android. Dere vil også finne alle episodene fortløpende på min Soundcloud-profil.

Jeg legger ved første episode i dette innlegget, og håper dere vil følge med. Om dere har noen spørsmål om hvor dere kan abonnere på podcasten min, eller andre ting, så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Hedda

  Veldig god ide! God foerste desember!

  1. desember 2018 at 8:29 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk!

   2. desember 2018 at 10:38 am Reply
 • Susanne

  Så kjekt, Caroline! Jeg gleder meg til å følge podcasten :)

  1. desember 2018 at 10:52 pm Reply
  • Caroline

   Så hyggelig å høre!

   2. desember 2018 at 10:38 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.