Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Endringer på bloggen

14. desember 2018

Hei, dere! I går var jeg rimelig fortvilet, for jeg fikk ikke tilgang til bloggen. Og jeg satt i kundeservicen til One.com omtrent hele dagen, samtidig som vi forsøkte å fikse problemet. Jeg måtte inn å endre mye i koder osv., og helt til slutt klarte jeg endelig å få tilgang. Det viste seg at det gamle designet mitt har gått tapt, og jeg må starte litt på nytt igjen på den fronten. Så derfor ser dere at det er, og vil bli, litt endringer her inne i tiden fremover.

Jeg ville bare si i fra om det, og også at det er mye greier i livet akkurat nå, så blogging er dessverre ikke prioritert slik jeg ønsker. Får håpe at alt roer seg litt på nyåret, og at jeg har mer tid og krefter da. Enn så lenge ser jeg frem til juleferie neste uke, og til å feire jul med familien min i Nord-Norge. Hører rykter om snø, og det ville jo være helt aldeles perfekt. Ellers leste jeg ut «Snøsøsteren» av Maja Lunde i går, for jeg klarte ikke å vente. Den er virkelig en ny klassiker, og jeg anbefaler den til alle – både barn og voksne. Hva leser dere i julen?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Karoline

  Så synd at du ikke fikk tilgang på bloggen din og måtte bruke tid på kundeservice og slikt, det høres kjedelig og upraktisk ut. Jeg har selv endt opp med å lage ny reserveblogg nå fordi blogg.no legger over til nytt system og i forbindelse med det har greid å miste eller rote bort alle innleggene jeg har lagt ut siden september 2014 og jeg vet ikke om det er noen trøst at vi er flere som har opplevd bloggproblematikk i det siste, men ja. Ellers leser jeg masse forskjellig i julen (har fått alt jeg bestilte av bøker i slutten av november nå) og jeg er for øvrig skjønt enig i at Snøsøsteren er nydelig <3

  Her er uansett en adventshilsen fra meg og så håper nyåret byr på mer tid og krefter og at du får en skikkelig fin juleferie (og takk for fin juletv-oversikt som alltid) =D

  14. desember 2018 at 9:13 pm Reply
  • Caroline

   Så hyggelig å høre fra deg! Skikkelig leit med de problemene altså, det er jo kjipt når man har brukt så mye tid og lagt ned mye krefter i det!

   14. desember 2018 at 9:37 pm Reply
 • Øyvind

  Lykke til! Stå på!

  17. desember 2018 at 3:04 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det!

   17. desember 2018 at 6:38 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.