Gjør det beste du kan

4. november 2018

Altså, hele 2018 har vært unntakstilstander. Jeg føler jeg har druknet litt bort i alle avtaler og prosesser jeg «bare må komme meg igjennom». Nå går dagene med til å gjennomføre, gjøre så godt jeg kan og holde ut. Jeg var hos første time hos naprapat for ca. 3 uker siden. Der fikk jeg beskjed om å gå to turer ut (15 minutter per tur) hver dag, og å gjøre fire ulike styrkeøvelser. Det har jeg nå gjort, og ryggen er like ille (om ikke litt verre). Jeg har mistet litt av motet nå, men naprapaten sier det visst er helt normalt å bli verre de første ukene. Så krysser fingrene for at dette vil bli bedre, for det er ganske fortvilende at jeg ikke kan ligge eller sitte eller gå uten å få vondt.

I morgen skal jeg i utgangspunktet fjerne to visdomstenner med kirurgisk inngrep, og jeg gruer meg veldig mye. Sist gang jeg gjorde det, i mai, var det veldig vondt i ettertid. Men nå har jeg klart å pådra meg det første munnsåret mitt på sånn 6 år, så det er spørs om det blir noe operasjon i morgen likevel. Det er visst noe med at man ikke skal operere når man har åpne sår på leppen, eller noe. Jeg krysser egentlig fingrene for at jeg får ta operasjonen likevel, for jeg vil så gjerne bare bli ferdig med dette.

Ellers har jeg brukt de siste ukene på å lese en del, og vil etterhvert prøve på å lage en slags oversikt over det jeg har lest i år. Jeg har også sett sesong 2 av «Making A Murderer», og synes det var superspennende. Det går mye i true crime for tiden, det er jo så interessant! Jeg har også sett alle episodene av «Monsen og hundene», og det har rørt meg mer enn jeg hadde forutsett.

Nå ser jeg veldig frem mot juletider, og at ting rundt meg kanskje kan roe seg litt. Jeg har en drastisk voksende julestemning for tiden, og tror nok det er fare for at jeg pynter til jul i løpet av november. I desember har jeg og Jørgen booket oss en hotellweekend i byen, på favoritthotellet vårt. Jeg håper virkelig jeg er frisk nok til å gjennomføre det, vi har gjort det litt til en tradisjon de siste årene. Med badekar, badebomber fra Lush, indisk take-away på hotellrommet, spasering på julemarkedet og i julegatene, kanskje kjøpe inn noen julegaver, se julefilm i sengen og bare være sammen. Det har skapt mange gode minner. Også drar vi nordover til jul, og skal være der i nesten to uker. Får litt sommerfugler i magen av å tenke på det. Det er viktig å ha noe å se frem mot.

Hva ser du frem til i tiden som kommer?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • stinefriis

  Det er viktig å finne en god balanse mellom å pushe seg – og ta vare på seg selv. Om jeg har ei veldig travel uke syns jeg det er fint å la helga stå åpen. Men sånn som denne helga – hvor jeg ikke hadde noen planer, blir jeg nesten litt nervøs. Haha! Bra å kjenne på at man kan stå i det også da. Det jeg ser fram til nå er å besøke venninna mi i Kristiansand, som jeg ikke har sett siden februar. Også gleder jeg meg til bursdagen til kjæresten min neste helg, for jeg har funnet en veldig bra gave, til jul og familietid og følge med på boksalget inn mot jul <3

  4. november 2018 at 12:35 pm Reply
  • Caroline

   Å, her var det mye fint altså! <3

   4. november 2018 at 5:07 pm Reply
 • Ruth Sofie

  Det er godt å ha noe å se frem til. Jeg gleder meg til juleforberedelser. I år kan største jenten være litt mer med på å bake pepperkaker (eventuelt spise deig) og lage julepynt. Ser frem til å skape gode minner med familien.

  4. november 2018 at 12:35 pm Reply
  • Caroline

   Hjertevarmende minner <3

   4. november 2018 at 5:07 pm Reply
 • Tonje

  Håper trekking av visdomstennene går bedre denne gangen. Masse lykke til i morgen 😊

  4. november 2018 at 1:39 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! <3

   4. november 2018 at 5:08 pm Reply
 • Renate

  Det er veldig viktig å ha noe å se frem til! Og det høres ut som om du har mye å se frem til :) Håper det blir bedre med ryggen snart <3

  Jeg ser frem til julen. I romjula må jeg tilbake til Bergen for å jobbe, men jeg skal prøve å gjøre det meste ut av julen uansett. Da betyr det å nyte førjulstiden til det fulle! Pynte, dra på julemarked, bare vandre rundt i byen med julelysene og alt slikt. Bare leve mer i nuet. Klisjé, men jeg er litt for dårlig på det. Jeg vil i hvert fall nye julen til det fulle <3

  4. november 2018 at 2:23 pm Reply
  • Caroline

   Høres ut som en veldig god plan. Jeg er med på å leve i nuet!

   4. november 2018 at 5:08 pm Reply
 • Elise

  Huff, jeg håper ryggen blir bedre snart! Jeg ser frem til bursdag, jul og i januar tar samboer og jeg over vår første eide leilighet. Eller, det er banken som eier mesteparten da, but still. Håper du føler deg bedre før hotellhelgen, og ha en fin kveld <3

  6. november 2018 at 9:55 pm Reply
  • Caroline

   Takk for fin kommentar!

   6. november 2018 at 10:58 pm Reply
 • Karoline

  For det første: god bedring angående ryggen og lykke til med visdomstennene (jeg kjente etter og tror faktisk ikke at jeg har fått visdomstenner og det passer meg fint siden de ikke hører særlig vise ut). For det andre er jeg så enig i at det er fint å ha noe å se frem til. Jeg for eksempel skal til Lillehammer på familietur fra i dag til i morgen og det blir koselig og utover det gleder jeg meg til spillkveld og biblioteket neste helg og jeg gleder meg også veldig til desember og adventstiden fordi jeg elsker jul <3 Og så har jeg Nanowrimo og masse lesestoff å kose meg med så yay =D

  10. november 2018 at 6:53 am Reply
  • Caroline

   Yei, en kommentar som gjorde meg varm innvendig!

   11. november 2018 at 4:18 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.