Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

14 spørsmål: Stine Friis

20. november 2018

Hei, og god tirsdag alle fine blogglesere! Jeg har startet en ny, liten spalte som jeg har kalt «14 spørsmål». I denne spalten vil jeg presentere folk jeg ser opp til, som inspirerer meg og som jeg liker godt. Først ut er Stine Friis, som jeg har fulgt i sosiale medier i flere år.

Stine arbeider på forlag, og er, i tillegg til å være et innmari fint menneske, en stor inspirasjonskilde på flere punkter. Hun har fokusert mye på miljøvern de siste årene, og har fått meg til å blant annet tenke mer over mitt eget forbruk. Om du vil høre mer om dette, så anbefaler jeg å lytte til podcast-episoden min der Stine var gjest. Stine er også en flink skribent, og hun har generelt lært meg utrolig mye. Hun blogger på stinefriis.com, og Instagram-profilen hennes er virkelig verdt å få med seg.

14 spørsmål: Stine Friis

Født:
13. desember 1992.

Hvor er du oppvokst, og hvor bor du nå: 
Oppvokst i Namsos, bor i Oslo.

Sivilstatus:
Kjæreste.

Hva holder du på med til daglig: 
Jobber med sosiale medier i Aschehoug forlag, blogger, instagrammer uregelmessig, og spiller Pokémon.

Hva er dine største styrker og svakheter: 
Svakhet: jeg overtenker alt, men jobber med å slutte med det. Styrke: Jeg får stort sett til det jeg har lyst til å få til – bare jeg er disiplinert nok.

Hva er soundtrakene til livet ditt, akkurat nå: 
Portion for foxes av Rilo Kiley. Ja, den sangen fra Grey’s.

Hva skulle du ønske at du kunne mer om:
Salg via sosiale medier. Stadig noe nytt å lære.

Hva engasjerer deg i mediabildet nå:
Abortsaken.

Nevn én bok, én film, én musiker/ett band og én TV-serie, som traff deg godt: 
The hate U give av Angie Thomas, The king’s speech, Green Day og The Crown.

Hvordan vil du bidra til en bedre verden:
Ved å vise folk at man gjennom små grep kan få en grønnere livsstil, og at det å redde verden er noe vi alle kan få til.

Hvilke personer/organisasjoner eller lignende inspirerer deg: 
Greenpeace, folka bak startups som Be:Eco og Clean Cup og hun i generasjon Z som er leder for Oslo NU. Hun er ganske kul.

Hva bør vi snakke mer om: 
Kvinnehelse. Og bøker.

Hvordan har du det for tiden: 
Ganske bra, vil jeg si. Jeg har noen bekymringstanker nå og da, men jeg stakk innom psykologen min og fikk prata om det – og fikk med meg en treningsøvelse som jeg kan gjøre hjemme. Så jeg har trua på at bekymringene vil ta mindre plass snart.

Hva er meningen med livet: 
Å leve ♥. Og du vet: gode bøker, venner, familie, trygghet og Pokémon på Nintendo Switch. Men i det hele tatt tror jeg ikke det er så mye grunn om å søke med meningen med livet. Livet er så langt og deilig, så jeg vil heller leve hver dag – framfor å konstant se så langt framover. Ingen vet hva som venter oss, så da kan vi like gjerne bare fokusere på dagen foran oss, kysse den vi elsker, sende en melding til den venninna man ikke har prata med på ei stund og ringe hjem for å høre hvordan det går. Jeg blir flinkere og flinkere til å leve her og nå. Og GUD så deilig det er.

Previous Post Next Post

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.