Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Sommerferien 2018: Nord-Norge og staycation

12. august 2018

Nå er det lenge siden jeg har blogget, så det er på tide med litt oppdatering. Jeg har tilbragt ca. to uker i nord, vi kom hjem for et par dager siden. Panikkangsten har herjet voldsomt denne sommeren, spesielt om natten. Jeg våkner ofte midt i et angstanfall, og jeg vet ikke hvem jeg er eller hvor jeg er. Det eneste jeg kjenner er en enorm redsel som er voldsomt lammende. Men på tross av at enkelte aspekter ved livet er utfordrende akkurat nå, så har jeg et fint knippe gode minner fra dagene i nord også.

 

De første dagene var det over 30 grader, noe som var en opplevelse i seg selv. Jeg og Jørgen fikk noen fine dager sammen i Lofoten, der jeg også fikk badet i havet. Å bade i havet gjør meg dønn ærlig så glad. Og da angsten herjet som verst på hotellet i Svolvær, så fikk jeg se solen stå opp i et mektig skue. Som et håp om at dette også skulle gå over. Jeg fikk også flere fine stunder med familien min, og det var så innmari godt for meg.

 

Vi har ferie i hele neste uke også, og planen var at vi skulle kjøre fra Bergen til Stavanger og Kristiansand og så til østlandet, for så å kjøre tilbake igjen over vidden. Men helsen min vil det annerledes, så vi har bestemt oss for å bli hjemme resten av ferien. Jeg har ikke vært hjemme i en ferie på mange år, og prøver å tenke at det kan bli fint det og. Planen er å fikse litt her hjemme, slappe av, se TV-serier, gå på kino, spise ute og å bare være oss to. Jeg skal prøve å koble ut litt neste uke, og legge vekk tanker om fremtiden.

 

Jeg har foreløpig ikke fullført en eneste bok denne ferien. Målet mitt er å lese 50 bøker i år, og jeg har til nå lest 30 bøker. Jeg føler meg ligger litt bakpå nå, så håper jeg får lest litt eller hørt litt på lydbok i ukene som kommer. I går så jeg og Jørgen ferdig sesong 2 av Westworld. Den serien får meg til å føle meg litt dum, for jeg forstår absolutt ikke alt. Men det er likevel noe ved den som gjør at jeg bare måtte se videre. Jeg forstår at den er veldig bra, men det er ikke alltid jeg forstår hvorfor jeg synes det er så bra. Den episoden jeg likte absolutt aller best er den som heter «Kiksuya», den rørte hjertet mitt skikkelig.

Pleier dere av og til å være hjemme når dere har ferie?

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • June

  Vondt å lese om panikkangsten, det må være så tungt! Håper bare du får det bedre <3 Nord-Norge er jo maaagisk, gleder meg til neste gang jeg skal nordover. Vet ikke nå, men jeg skal! Og hjemmeferie er fint det også, vi har vært mest hjemme i sommer. <3

  13. august 2018 at 7:17 am Reply
  • Caroline

   Takk for omtanke! Og ja, Nord-Norge er magisk!

   13. august 2018 at 9:13 am Reply
 • Elena

  Jeg pleier alltid å reise utenlands/til Kypros for å besøke familie når jeg har sommerferie. Men i år har tre uker ferie her hjemme i Norge. Null planer! Ganske deilig det også! :-)

  Kos deg hjemme den siste uken. <3

  13. august 2018 at 11:19 am Reply
  • Caroline

   Fint å høre! <3

   13. august 2018 at 6:50 pm Reply
 • Linda

  Synes du er så utrolig fin, og for noen herlige feriebilder! Er så glad for at du deler, og ja, jeg og mannen har tilbringt ferien hjemme i noen år nå, og har hatt det deilig <3

  13. august 2018 at 6:06 pm Reply
  • Caroline

   Å, verdens fineste kommentar jo! Tusen, tusen takk!

   13. august 2018 at 6:50 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.