Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Innkjøp + lokale butikker

15. juli 2018

Jeg og Jørgen var en tur innom Bergen sentrum i går, og jeg skal lage et eget innlegg med bilder fra dagen. Men i dette innlegget tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte i går. Jeg pleier egentlig veldig sjeldent å kjøpe så mye når jeg er på bytur, men når jeg først skal kjøpe noe så liker jeg veldig godt å støtte lokale butikker fremfor kjedebutikker. Som det sto på et skilt jeg så i går: «Hvis du ønsker deg lokale butikker i fremtiden, så må du støtte dem i dag». I Bergen finnes det faktisk veldig mange fine butikker å velge mellom, og her er gårsdagens innkjøp fra noen av favorittene mine.

I Chr. Michelsens gate 1 finner du den eneste økologiske butikken i Bergen; Reindyrka. Her finnes det for det første en hel haug med deilige økologisk frukt og grønnsaker, men også så uendelig mye mer. Jeg kjøpte to smoothies, to pakker med kjeks (de er veldig gode) og en pakke med det som er favoritt-teen min for tiden.

I Skostredet 5 finner du Bergens eneste Zero Waste-butikk; Råvarene. Jeg kjøpte meg to tannbørster her, og to tannbørsteholdere. I tillegg hadde jeg vært så heldig at jeg hadde vunnet rosmarin i en konkurranse på Instagram, så det hentet jeg også. På Råvarene finner du mye forskjellig mat i løsvekt, og i tillegg en hel del andre Zero Waste-produkter.

Jeg ELSKER kunsten til illustratøren Anna Bjørdal, og hun har sammen med noen andre illustratører en egen butikk med lokasjon på selveste bryggen i Bergen. Butikken heter Myte Illustration, og der kan man finne illustrasjoner fra det mytefulle og eventyrinspirerte universet. Jeg har forelsket meg spesielt mye i illustrasjonene fra Harry Potter-universet, og som dere ser på hovedbildet i dette innlegget har jeg nå tre illustrasjoner av Anna Bjørdal. Galtvortekspressen var det jeg kjøpte i går, den er så fin! Elsker detaljen med bilen til Wiltersen-familien. Jeg må bare også anbefale dere å følge Anna på Instagram og på YouTube, jeg synes hun er en fantastisk person! Og sjekk også ut den fine nettbutikken hennes.

Sånn ellers vil jeg virkelig anbefale å sjekke ut blant annet Boksalongen i Østre Skostredet 5, Kinsarvik Naturkost i Olav Kyrres gate 47, Hallaisen iskrem-bar i Skostredet 5 og Lush i Småstrandgaten 3. Det ligger generelt mange fine butikker i Skostredet, Lille Øvregate, Øvregaten, Marken og i Strandgaten utover mot Nordnes.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.