En lørdag i byen

18. juli 2018

På lørdag var det fint vær, jeg var i OK+ form og alt lå til rette for at en liten bytur skulle gå an å få til. Det ble en fin tur. Vi stakk innom flere lokale butikker, gikk rundt i Skostredet, tok turen innom bryggen og spilte Pokémon GO. I tillegg tok vi en lunsj på Roll & Rock, og de hadde en deilig halloumiburger som anbefales.

(jeg føler at jeg ser innmari merkelig ut på dette bildet, men jeg slenger det ut likevel. Det er jo meg)

Når jeg kom hjem var jeg så uslitt at jeg ble liggende på sofaen i 2,5 timer uten at jeg klarte å reise meg. Men det var likevel verdt det, jeg elsker slike dager. Og Jørgen kjøpte roser til meg og! Pluss at jeg må slenge med et bilde av Mio da.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Synne Cinnamon

  Du er så flink til å fange de sjarmerende omgivelsene dine med kameraet! Den dineren ser knallfin ut, forresten!

  6. august 2018 at 3:44 pm Reply
  • Caroline

   <3

   10. august 2018 at 4:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.