En lørdag i byen

På lørdag var det fint vær, jeg var i OK+ form og alt lå til rette for at en liten bytur skulle gå an å få til. Det ble en fin tur. Vi stakk innom flere lokale butikker, gikk rundt i Skostredet, tok turen innom bryggen og spilte Pokémon GO. I tillegg tok vi en lunsj på Roll & Rock, og de hadde en deilig halloumiburger som anbefales.

(jeg føler at jeg ser innmari merkelig ut på dette bildet, men jeg slenger det ut likevel. Det er jo meg)

Når jeg kom hjem var jeg så uslitt at jeg ble liggende på sofaen i 2,5 timer uten at jeg klarte å reise meg. Men det var likevel verdt det, jeg elsker slike dager. Og Jørgen kjøpte roser til meg og! Pluss at jeg må slenge med et bilde av Mio da.

2 kommentarer om “En lørdag i byen

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.