En liste om alt og ingenting

18. juni 2018

Denne listen er inspirert av Carina.

Fornavn og mellomnavn:
Bare Caroline.

Stjernetegn:
Tyren. Kjenner meg ikke helt igjen i det stjernetegnet, for å være ærlig.

Favorittbokserie:
Det er ingen over eller ved siden av Harry Potter, men jeg liker også veldig godt Adam-serien av Jon Ewo og Hunger Games-serien. Og helt sikkert mange flere som jeg ikke kommer på akkurat nå. Men alle disse tre seriene har jeg likt svært godt, og lest i et jafs.

Favorittsmak:
Det kan være veldig forskjellig fra dag til dag, egentlig. Men akkurat nå liker jeg smaken av norske jordbær med kremfløte og kokosblomstsukker. Ellers er jeg generelt veldig glad i karamell og lakris.

Favorittlukt:
Lime!

Hvilket adjektiv bruker du for å beskrive noe bra:
Sykt bra.

Hva er din største frykt:
At noen jeg er glad i skal få det veldig vondt eller dø. Også er jeg generelt redd for smerte.

Hva gleder du deg til akkurat nå:
Ferie med Jørgen i august. Vi skal til Nord-Norge, blant annet til Harstad og Lofoten. Også har vi en uke der vi ikke har planer, og det er også litt godt.

Hva er du utdannet som:
Jeg har en bachelorgrad i barnevern og en nesten fullført mastergrad i sosialt arbeid.

Hva jobber du med:
Jeg jobber ikke nå, sånn sett bort i fra en liten frilansjobb her og der.

Liker du best å være foran eller bak kamera:
Bak, helt klart. Jeg har faktisk helt utrolig lite bilder av meg selv fra jeg var sånn ca. 12 år og til jeg var sånn 28 år. Det er først den siste tiden jeg har begynt å stå litt foran kamera, og det har nok å gjøre med at jeg er mer komfortabel med meg selv og hvordan jeg ser ut.

Siste filmen du så:
«I, Daniel Blake». Det er virkelig en rørende og sterk film, jeg anbefaler alle å se den. Den handler om å kjempe mot velferdssystemet i England, og hva som skjer om du mister jobben din eller trenger støtte og hjelp fra det offentlige.

Skulket du noen gang på skolen:
Ja. På ungdomsskolen skulket jeg alltid den årlige skidagen, etter at jeg en gang kom sist ned fra fjellet av hele ungdomsskolen… Og jeg skulket vel også noen timer her og der på videregående.

Hva gjør deg flau:
Jeg blir flau av å tenke på hvor dårlig jeg er på å sette komma på riktig måte, og generelt at jeg ikke er så veldig flink med norsk grammatikk. Også er jeg også flau om jeg må snakke eller skrive engelsk, jeg er ligger nok langt under gjennomsnittet for min alder der. Ellers blir jeg veldig flau om noen jeg er sammen med bryter med normene våre for normal folkeskikk osv.

Morgen eller kveld:
Morgen, helt klart. Jeg er ikke alltid så god venn med kveldene, jeg er mer glad i en start enn jeg er i en slutt.

Kan du sjonglere:
Nei, det tror jeg ikke.

Hvor gammel er du:
29 år, født i 1989.

Hvor gammel føler du deg:
Rundt 27 år, tror jeg.

Hvor bor du:
I en leilighet med to etasjer, to soverom og to bad i Bergen. Ca. 10 minutter med bil fra sentrum.

Sommer, høst, vinter eller vår. Hvilken foretrekker du og hvorfor:
Jeg har blitt mer og mer glad i sommeren de siste to årene, faktisk. Men ikke om det er over 25 grader, da blir det for varmt. Men jeg er nok aller mest glad i våren. Da blomstrer alt, det blir lysere og hele sommeren ligger foran deg.

Er du avhengig av noe:
Sosiale medier.

Hvor i verden skulle du helst befinne deg akkurat nå:
I en skog ved et vann. Eller under vann i Kroatia.

Hva slags humør er du i nå:
Litt kreativt melankolsk.

Favorittgodteri:
Karamell, lakris, sjokolade, iskrem, ostepop, superchips med dipp.

Favorittserie all time og akkurat nå:
All time må jeg svare Doctor Who, jeg bare ELSKER den serien. Og jeg liker også veldig godt Game Of Thrones. Akkurat nå ser jeg Orange is the New Black igjen, før den nye sesongen i juli. Og Westworld sesong 2. Og Den blå planeten som går på NRK hver søndag, den serien er fantastisk!

Hvilken bok leser du nå:
Jeg leser «Tenk deg glad», «Legenden om Narnia – Den siste striden» og «Ikje ver redd sånne som meg».

Hva er favorittbutikken din:
Boksalongen, Råvarene, Reindyrka, LUSH, Eldorado (likte den bedre før den ble Norli) og generelt unike bokhandlere.

Hvem gjorde sist noe ekstra spesielt for deg:
Søsteren min gav meg en bursdagsgave som var veldig fin, med blant annet sokker med ulike mønster, notatbok og gammeldags datadyr! Og min beste venninne gav meg blant annet et nydelig Harry Potter-print. De kjenner meg så godt. Ellers gjør Jørgen noe fint for meg hver dag. Og pappa og mamma ordnet ekstra billige flybilletter til meg og Jørgen hjem til jul, som rett og slett er fantastisk snilt. Jeg kunne nevnt mye og mange her, egentlig. Jeg er veldig heldig med folka mine.

Er du sjenert:
Jeg er vel egentlig litt sjenert. Men jeg er mer introvert enn sjenert, altså at jeg samler energi alene. Ellers tror jeg kanskje jeg ofte kan ta initiativ til å snakke når jeg er sammen med folk, men er kanskje ikke den som snakker mest og høyest.

Vil du gifte deg:
Jeg er gift.

Har du noen kallenavn:
Det er noen venner som kaller meg Carro.

Hvilke hudprodukter bruker du:
Dagkremen med aloe vera fra Bodyshop etter jeg har dusjet og av og til en ansiktsmaske fra LUSH.

Hvilke produkter bruker du i dusjen:
Sjampo fra LUSH (Rehab og BIG), balsam fra LUSH (American Cream), skrubb fra LUSH (Scrubee), intimsåpe fra Asan og kroppssåpe fra Rema 1000.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Carina Behrens

  Så mange fine svar. Synes det er rart at du er flau over grammatikken din, for det har jeg aldri tenkt at du har noe problem med. Så det synes jeg du kan legge fra deg ☺️

  20. juni 2018 at 9:44 am Reply
  • Caroline

   Man kan være flau over mange rare ting, I quess, haha.

   20. juni 2018 at 11:11 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.