Tirsdagstips #78

15. mai 2018

God tirsdag, godtfolk! Nå er det alt for lenge siden jeg har postet noen tirsdagstips, så dette er på høy tid merker jeg. Det er jo mange av dere som har gitt uttrykk for at dere liker denne spalten, så skal prøve å få den ut så ofte jeg kan. Håper dere ellers har det fint, og at dere har mange fine øyeblikk i hverdagene deres.

PS: om dere leser bloggen min på datamaskin, hva synes dere om det nye designet mitt?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Tonje

  Likte dette innlegget. Mye å lese på her ?

  15. mai 2018 at 5:56 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk for det!

   15. mai 2018 at 7:25 pm Reply
 • kari1985

  Åh tirsdagstips ?? Og veldig fint design ☺️

  16. mai 2018 at 8:46 am Reply
  • Caroline

   Aw, tusen takk!

   16. mai 2018 at 9:17 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.