Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tips til sommermat

30. mai 2018

Det er sommer i store deler av landet nå for tiden, og vi er bare i mai! Når det er så varmt og fint som det er nå så orker ikke jeg å bruke så mye tid på mat, om jeg skal være helt ærlig. Jeg liker også å spise lett mat, og favorittene er grillmat, salater og pastaretter. I dette innlegget vil jeg dele noen oppskrifter med dere som jeg synes ser fristende ut i denne varmen. Om du har tips til mat selv så må du gjerne dele i kommentarfeltet. Nyt sommeren! Og dere nordlendinger, vi er bare i mai. Sommeren kommer nok nordover snart også.

Salater:

 

Grillmat:

 

Andre retter:

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • susannasverden

  Takk for inspirasjonen, ikke altid like lett å finne på noe nytt! Den blomkålpizzaen skal jeg pröve!

  30. mai 2018 at 1:24 pm Reply
  • Caroline

   <3

   30. mai 2018 at 3:04 pm Reply
 • Elin // Mittens and Sunglasses

  Har du forsøkt lefserull med gulrotlaks og ruccola? Hvis ikke, anbefales!

  9. juni 2018 at 11:59 am Reply
  • Caroline

   Smaker det laks? Jeg er ikke så glad i sjømat, hehe.

   9. juni 2018 at 2:52 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.