Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Sett, lest og hørt den siste tiden

5. mars 2018

De tre siste ukene har jeg ikke hatt anledning til å skrive ukesoppsummeringer, men tenkte jeg likevel kunne skrive et innlegg med det som jeg har sett, lest og hørt. Tenk at vi allerede er i uke 10! 2018 har gått fort foreløpig, og våren nærmer seg med stormskritt. VI får nyte vinteren så lenge den varer, den er jo fin den og.

Podcast:
 • Hos Peder. Jeg har hørt videre på episodene som handler om Camilla, men det er faktisk litt krevende for meg å komme meg igjennom episodene. Det er litt heavy, men interessant.
 • Dialogisk. Har hørt litt på denne podcasten, og jeg er jo langt fra like radikal som programlederne er i enkelte saker. Men likevel er det jo litt interessant å høre på enkelte av temaene de tar opp.
Litteratur:
 • «Ikke en sånn jente» av Lena Dunham. Likte den ikke, ble veldig skuffet. Synes manuset til Girls er mye bedre, for å si det sånn. Dunham fremstår bare som privilegert og ja… Jeg vet ikke. Det ble for mye vås og for lite av det som hun tidligere har snakket godt om.
 • «Heimekontor i gravferda» av Jon Hjørnevik. Beklager, men dette er kanskje den dårligste boken jeg har lest. Den gav meg ingenting annet enn irritasjon.
 • «Inflammasjon: Historier» av Gro Dahle. Dahle skriver svært godt, og løfter på den måten litt ordinære historier veldig høyt opp. En god bok.
 • «Å dykke etter sjøhester» av Hilde Østby. Dette er en så kalt populærvitenskapelig bok om hukommelse, og selv om den er lett å lese så er det mye fakta. Likevel synes jeg det er en svært god bok, jeg lærte mye og synes det var veldig spennende.
TV:
 • Broen. Har sett siste sesongen av Broen, og jeg tror kanskje det er den sesongen jeg liker aller best. Den var litt forutsigbar, det skal den ha, men jeg likte relasjonene og persongalleriet svært godt. Var trist å si farvel til Saga.
 • Heimebane. Ny serie på NRK som jeg har fått et veldig godt inntrykk av, etter de to episodene ligger ute. Den handler kort fortalt om at en dame får jobben som trener for et fotballag som spiller i eliteserien. Anbefales!
 • Unge lovende. Har sett sesong tre, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg synes. Det prøves kanskje litt for hardt? Liker karakteren til Alexandra Gjerpen ganske godt, og synes serien er underholdende, men den når ikke helt til topps.
Dokumentar:
 • Mat på hjernen – episode 3. I denne episoden ser de på duft og smak, og jeg synes det var en god episode. Likte denne programserien veldig godt.
 • Gift og lykkelig? Fem gifte par forteller åpent og ærlig om forholdene sine, fra bryllupsdagen og fram til i dag. Jeg synes denne dokumentaren var skuffende dårlig, og anbefaler den ikke. Ble bare mye prat som ikke var relevant/interessant, etter min mening.
 • Gina Jaqueline – livet som sugarbaby. En programserie på fire episoder om Gina som går ut med rike menn. Helt ærlig, dette var litt absurd å se på. Vet egentlig ikke hva jeg skal si.
 • Trygdekontoret – Kvinner bak murene. Thomas Seltzer møter kvinnelige fanger i et av de strengest bevoktede fengslene i Norge. I Bredtveit kvinnefengsel sitter noen av dem som regnes som de farligste fangene i landet. Trygdekontoret utforsker livet bak murene med noen av dem du sjelden hører om – kvinnelige kriminelle. Jeg synes dette var en spennende dokumentar, men skulle gjerne sett dem gå mer i dybden på viktige tema som at så mange sliter psykisk og sliter med rus.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • sengedal

  Du kommer alltid med så bra tips! :D

  Jeg elsket siste sesong av Broen (etter en litt treig start, kanskje?), og er også litt usikker på hva jeg tenker om siste sesong av Unge lovende. Hm. Har begynt å se på Mat på hjernen nå, og digger det foreløpig! Synd at episodene før ikke er tilgjengelige lenger :/

  11. mars 2018 at 11:19 am Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   11. mars 2018 at 12:17 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.