Mål for neste uke

 • Lese ut «Prozac Nation»
 • Gå til tannlegen
 • Bestille time for å operere ut visdomstann
 • Gå til kiropraktor
 • Gå i terapi
 • Rydde hyllene på badet
 • Gå i skogen
 • Se to dokumentarer
 • Se en film
 • Lage en ny podcastepisode
 • Finne ut hva jeg vil med sosiale medier fremover
 • Lage hjemmelaget lapskaus
 • Gjøre yoga og mindfullness
 • Slukke lyset med en gang jeg legger meg i sengen
 • Være mest mulig i bevegelse
 • Planlegge og bestille sommerferien
 • Rydde klesskapet
 • Skrive brev

Om jeg klarer å gjennomføre kun én av disse, skal jeg være glad.

6 kommentarer om “Mål for neste uke

 1. Det er et bra tankesett, at man blir fornøyd om man så bare gjør én av tingene. Det burde jeg også tenke mer på, så jeg ikke setter alt for høye mål for meg selv og ender opp med å bare bli skuffet.

 2. Det hørtes ut som en god og fornuftig liste! Jeg håper du får gjort noe av det du ønsker for uka. Ta det som kommer, og gjør det du orker. Jeg gleder meg til det kommer en ny podcastepisode. Du er fin :-)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.