Ja, jeg er her

Hei, ja. Jeg er her ennå, sånn inni mellom. Bloggen har dessverre ikke blitt prioritert den siste tiden pga. dårlig helse og lite motivasjon. Jeg har sluttet omtrent helt å bruke Snapchat også, i alle fall for øyeblikket. Men er ganske så aktiv på Instagram, og trives i det formatet. Også er jeg veldig glad i bloggen min da, så jeg må jo stikke innom her også av og til. Det har ikke skjedd så innmari mye nytt den siste tiden, men i dag oppdaget jeg en ny og kosete katt i nabolaget. Slikt får hjertet mitt til å smile. Jeg har også:

  • Lagt fra meg flere bøker jeg egentlig ikke har så lyst til å lese nå, og hører heller på lydbøker. Noen mener lydbøker er juks, men for meg har det vært så utrolig viktig og deilig å ha lydbøker den siste tiden. Når jeg er skikkelig dårlig så klarer jeg ikke å lese, og da er lydbøker redningen.
  • Jeg klarte faktisk å lide meg igjennom «Prozac Nation» på noen dager, fordi den måtte leveres på biblioteket, og det var skikkelig vanskelig. I tillegg likte jeg ikke boken så godt, dessverre.
  • Jeg har spilt mye Pokémon GO for tiden, og det er så gøy at så mange fremdeles spiller. Nå er jeg på nivå 35 og å spille med Jørgen gir meg masse glede. For noen kan det kanskje høres rart ut, men det får oss ut og vi treffer på mange andre som også spiller.
  • Ryggen min er fremdeles ikke bra, men jeg forsøker å gå tur hver dag.
  • Jeg har sett mye på Grey’s Anatomy og har begynt på sesong 2 av Top of the Lake.
  • Jeg har sett filmen «Balto» hele to ganger de siste ukene. Jeg elsker virkelig den filmen, selv om historien bak er ganske så misvisende egentlig. Det var visst en helt annen hund enn Balto som var lederhunden, men filmen er jo uansett bare fiction basert på litt sannhet. Den er uansett veldig fin og stemningsfull.
  • Nå drar vi nordover om bare noen dager, og skal bli der hele påsken og uken etterpå. Det skal bli veldig fint å se familien igjen.

4 kommentarer om “Ja, jeg er her

  1. Jeg får aldri lest bøker, det blir liksom aldri en prioritering, så jeg har lyst til å gi lydbøker en sjanse! Men jeg har ikke kommet så langt enda, haha. Kanskje påska blir tiden for det! Krysser fingrene for at ryggen din snart blir bedre, og håper du får det fint i nord :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.