Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Uke 6, 2018

12. februar 2018

Ukens låt: Breeze Off the Pond av Justin Timberlake.

Filmer sett: 1 stk. Det var en kveld jeg og Jørgen bare spontant fant ut at vi ville bruke noen kinogavekort vi fikk til jul, og stakk på kino for å se «Star Wars: The Last Jedi» (på den siste dagen den gikk på kino). Jeg likte den veldig godt, selv om den forrige episoden fremdeles er min favoritt. Og i denne filmen ble det enda klarere at Disney legger vekt på mangfold, og det liker jeg veldig godt. Nå mangler vi bare en svart kvinne og en overvektig som hovedpersoner, si. Neida, det kan alltid bli mer mangfold, men jeg er glad det går riktig vei!

Ukens TV-serie: Jeg har sett «En natt» på NRK, og jeg likte den veldig godt. Gode skuespillere, herlig stemning! Og for en som elsker dialoger og relasjoner, så er dette perfekt. Jeg anbefaler serien på det varmeste.

Dokumentarer sett: 2 stk. Denne uken har jeg tatt et dypdykk i mat ved å se de to første episodene av dokumentarserien «Mat på hjernen«. Det er virkelig en god serie for oss som elsker å lære om mat og råvarer. I første episode undersøker dem hvordan mat gir næring og bygger opp kroppene våre, og i andre episode undersøker dem på hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre. Her er det ikke noe diktering hva som er bra å spise eller ikke, og det er befriende og interessant.

Bøker lest: 2 stk. Denne uken har jeg lest to diktbøker; «Håndbok for flyktninger» av Vegard Sæteren og «Romaner» av Bård Torgersen. Jeg likte den første boken veldig godt, spesielt den første delen. Den andre boken hadde godt potensiale, og en del interessante dikt, men falt litt igjennom for min del.

Ukens podcast: Denne uken hørte jeg på podcasten “Hos Peder”, på episodene om Camilla. Jeg har bare fått hørt et par episoder, men får vondt i magen av alt hun har måtte oppleve.

Ukens opptur: Endelig var det klart for OL igjen! Jeg har gledet meg kjempelenge, og sto opp grytidlig både lørdag og søndag for å få meg meg sendingene. Det var ekstra herlig da guttene tapetserte pallen på søndag! Det var også veldig gøy at det kom flere Pokémons til Pokémon GO, og jeg fikk to nye Legendaries i Pokédexen.

Ukens innkjøp: Jeg kjøpte to håndkremer, fordi jeg sliter med veldig tørr vinterhud.

Null-godis-prosjektet: 6 uker uten godteri, melkesjokolade, iskrem, brus, kaker og alt annet med mye tilsatt sukker. Yei! Denne lørdagen lagde jeg cookies og vi chips fra helsekosten.

Ukens mat: Kyllingsalat med pesto, pasta og fetaost. Igjen.

Ukens nedtur: Hvor skal jeg begynne? Sukk… Uken startet med en skikkelig nedtur da jeg merket at det rant vann fra taket på soverommet vårt i første etasje. Vannrørene i taket hadde blitt ødelagt på to steder, så taket måtte åpnes både på soverommet og i stuen. I tillegg ble sengen, et bilde og gulvet ødelagt. Vi har selvfølgelig forsikring, men det er likevel surt når vi må betale ca. 12 000 kr i egenandel. På den positive siden får vi nytt gulv og tak, da. Får se på det slik.

Ukens lærdommer: Jeg vil aldri spise eller drikke ting som inneholder aspartam igjen. Aspartam booster angsten noe så innmari. Ellers har jeg virkelig fått erfare at det lønner seg å spare litt penger hver måned, i tilfelle noe skjer (som vannlekkasje eller at vaskemaskinen ryker). Jeg har også drevet en god del med mindfullness denne uken, og jeg synes det er skikkelig hard jobbing.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Martha

  Liker disse innleggene:)
  Har nettopp sett en natt – så bra!

  12. februar 2018 at 6:16 pm Reply
  • Caroline

   Ja, enig!

   12. februar 2018 at 6:34 pm Reply
 • Milla

  Elsker disse innleggene. Ikke bare fordi du deler dine ukens men også for at du deler dine egne bilder, de er så fine ♡♡♡

  14. februar 2018 at 8:21 am Reply
  • Caroline

   Aw, takk! Bare mobilbilder da, men tusen takk <3

   14. februar 2018 at 10:59 am Reply
 • Mathilde Nicoline

  Du har så fint lys i bildene dine! Spesielt de ute, har nettopp begynt å følge deg på instagram, utrolig fint <3 God helg fra meg!

  16. februar 2018 at 10:31 am Reply
  • Caroline

   Å, så utrolig fint sagt! Tusen, tusen takk.

   16. februar 2018 at 5:10 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.