Uke 5, 2018

9. februar 2018

Dette innlegget kommer veldig sent, jeg vet. Det har skjedd ting her hjemme, blant annet en altoppslukende vannlekkasje, men mer om det i innlegget fra uke 6. Nå er det uke 5 som gjelder!

Ukens låt: Finesse av Bruno Mars og Cardi B.

Filmer sett: 1 stk. Jeg så Star Wars episode VII for første gang, Star Wars: The Force Awakens. Jeg synes det er den beste Star Wars-filmen jeg har sett, og jeg drister meg til å gi den terningkast 6! Den var morsom, spennende, hadde mangfold og en kick-ass jente i hovedrollen!

Ukens TV-serie: Grey´s Anatomy, Jane the Virgin og Modern Family.

Dokumentarer sett: 1 stk. Jeg så dokumentaren «Er du rasist?» med Jørgen, jeg hadde hørt mye bra om den. Dessverre må jeg si at jeg ble ganske skuffet. Forstå meg rett, den presenterer mye spennende kunnskap og flere tankevekkere. Det er bare det at jeg hadde forventet mer dybde i forsøkene og kunnskapen de legger frem, jeg synes rett og slett grunnlaget blir litt tynt. Likevel er det en dokumentar som jeg anbefaler alle å se, den fikk meg til å reflektere over mine egne holdninger.

Bøker lest: 1 stk. “Og hver morgen våkner jeg» av Marita Hansen. Denne boken er virkelig en liten perle, full av følelser og refleksjon. Marita Hansen skriver om den gang da hennes kjære døde brått, og om sorg og kjærlighet. Det er spesielt kjærlighetsaspektet jeg liker godt med denne boken.

Ukens podcast: Denne uken hørte jeg på podcasten «Hos Peder», og alle episodene som handler om Tirill. Det jeg sitter igjen med er at jeg aldri skal bli psykolog, ha ha! Jeg synes til tider det er litt slitsomt å høre på, men det kan handle om hvor jeg er i livet selv. Men jeg synes også det er noen av episodene som er svært interessante å høre på. Det er jo litt gøy å være flue på veggen i en psykologtime. Tirill tar spesielt opp temaet «evig singel», om noen av dere kan være interessert i det.

Ukens opptur: Jørgen. Han har gjort ting for meg denne uken som har rørt meg til tårer. Jeg fikk også solgt et kamera som jeg nesten aldri har brukt, så da fikk jeg litt penger på sparekontoen. Også hadde jeg en kveld der jeg var fri for angst i flere timer, det var som et lite mirakel og så innmari godt.

Ukens innkjøp: Jeg kjøpte et magasin som heter Infinitum. Det handler om miljøvern, men jeg angrer litt på at jeg kjøpte det. Vet ikke om jeg vil bruke penger på magasiner, egentlig. Også kjøpte jeg en til av denne BH’en, fordi jeg liker den jeg allerede har. Den er så digg å ha på hjemme!

Null-godis-prosjektet: 5 uker uten godteri, melkesjokolade, iskrem, brus, kaker og alt annet med mye tilsatt sukker. Yei! Denne lørdagen lagde jeg cookies og vi spiste popcorn og lompechips.

Ukens mat: Kyllingsalat med pesto, pasta og fetaost.

Ukens nedtur: Denne uken skjedde det noe veldig fælt med en av de menneskene som står meg aller nærmest, og det har på mange måter overskygget alt annet.

Ukens lærdommer: Setningen “Privilege is invisible to those who have it”. Det er så innmari sant, og viktig at vi er klar over. Jeg kom også over setningen “Den eneste veien ut av noe, er igjennom”, og synes den er interessant. Jeg synes på en måte ikke den setningen er helt sann, for det er dessverre flere veier ut enn igjennom, men likevel symboliserer den noe sterkt. Denne uken har jeg også fått kjenne på at det å skulle slappe av faktisk er hardt arbeid (for meg), at jeg må gi meg selv lov til å føle på glede og at sinne ikke er noe man bør gå å holde inni seg.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Marita Hansen (@maritanesnah)

  Kjære Caroline – tusen takk for kjempefin omtale av boka mi! Veldig kjekt å høre at du nevner kjærlighetsperspektivet spesielt <3

  Alt godt!

  7. mars 2018 at 9:47 am Reply
  • Caroline

   Skulle bare mangle, kjære deg. Tusen takk for en minnerik og veldig god leseopplevelse <3

   7. mars 2018 at 9:53 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.