Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Mine favoritter på YouTube

2. februar 2018

Her om dagen skrev en av dere at dere ønsket et innlegg om mine favoritter på YouTube, og det kan jeg selvfølgelig fikse! De siste årene har jeg blitt veldig glad i YouTube, men det er jo vanskelig å finne frem i hele den store jungelen der. Om du har noen tips i tillegg til de jeg viser til i dette innlegget, så skriv dem gjerne i kommentarfeltet.

AKB Illustrations

Skjønn jente fra Bergen som vlogger og viser frem kunsten sin. Relativt ny på min liste, men gleder meg til å følge henne videre.

Anna Akana

Tror dette er favorittkanalen min på YouTube. Anna tar opp så utrolig mye interessant, og jeg kjenner meg igjen i mye hun sier. Dessuten er hun veldig flink å gjøre videoene sine visuelt gode, hun er opptatt av mental helse og hun er fantastisk morsom!

Ariel Bissett

Ariel snakker om bøker, litteratur og andre interessante ting. Hun studerer til mastergrad i litteratur, er veldig engasjert og passelig nerdete.

Bodyposipanda

Megan er kroppspositivist, og jeg tror det er sunt for oss alle å ha en slik person i livet vårt. Hun har herlig holdninger, og får folk til å tenke.

CaseyNeistat

Casey er stor stjerne på YouTube. Jeg følger ikke videoene hans slavisk, men titter innom av og til. Han er veldig pro på vlogging, og det er faktisk veldig inspirerende å se på.

Cornelia Grimsmo

Jeg er ikke alltid like enig med alt Cornelia sier, men jeg liker likevel å følge henne. Hun er en inspirerende sjel i den forstand at hun virkelig følger drømmene sine. Også er hun veganer, og snakker ofte om tips til veganske måltider osv.

Glitterandlazers

Jeg føler denne fordi hun gir god inspirasjon til hvor jeg som overvektig kan kjøpe klær, og kle meg. I tillegg snakker om om viktige ting.

GodteCharlotte

Charlotte er en av dem som virkelig får meg til å smile. Jeg elsker gløden hennes, oppfinnsomheten og humøret. Hun er virkelig en gledesspreder.

Grace F Victory

Grace har en innmari fin og sterk personlighet, og jeg elsker budskapet hennes. Hun snakker mye om kroppspositivisme, mental helse og andre viktige temaer.

Inger-Johanne

Inger-Johanne snakker mye om veganisme, aktivisme og engasjement sånn generelt. Jeg henter mye inspirasjon til mat hos henne, men jeg synes også at hun har en fin personlighet.

Karen Anna

Å, jeg elsker Karen Anna! Ikke bare er hun en god venn, men hun har også en skikkelig bra YouTube-kanal! Hun er veldig behagelig å høre på, og jeg blir alltid i godt humør av videoene hennes.

Kristin og Dennis

Jeg synes Kristin og Dennis lager en god del morsomme videoer, og spesielt godt liker jeg engasjement-videoene til Kristin. Morsomt par!

malin.nesvoll

Malin tror jeg mange kjenner til, men jeg tar henne med likevel. Malin er virkelig et godt forbilde på mange måter, spesielt med tanke på måten hun snakker om mental helse på. Jeg heier på henne!

Zoella

Zoella har veldig mange følgere, og poster egentlig ganske mange videoer om sminke og skjønnhetsprodukter. Slike videoer er ikke alltid like interessante, men av og til kommer det ting som er interessant likevel.

MoreZoella

Dette er vlogg-kanalen til Zoella, og det er den jeg følger mest og liker best. Jeg blir alltid i godt humør av å se på vloggene hennes, og jeg synes hun er en inspirerende og sprudlende person.

Norsk psykologforening

Her legges det med jevne mellomrom ut interessante videoer om psykisk helse, og det er mye viktig å lære.

piateed

Maria er bare helt utrolig morsom. Hun kommer til å bli en stor komiker, det er jeg sikker på. Det er faktisk sjeldent jeg synes folk er så morsom.

VaniljeSilje

Enda en morsom jente som lager videoer som drar på smilebåndet. Ting er litt tilfeldig i videoene hennes, men det er litt av det som gjør det bra også.

Stine Friis

Stine er en fantastisk person. Veldig engasjerende, tankevekkende, underholdende og spennende kanal å følge. Hun lager videoer om å ha en zero waste-livsstil.

Yoga With Adriene

Jeg synes dette er den beste kanalen om man har lyst til å trene litt yoga. Stemmen hennes er veldig behagelig, og hun poster så mye forskjellig.

Ryan O’Rourke

Ryan lager veldig fine malerier, og lager videoer av arbeidet sitt som varer i 10 minutter. Her er det litt mindfullness og inspirasjon i ett.

Michael Sealey

Dette er en fin kanal å følge om man har lyst til å drive med mindfullness. Det legges ut ganske lange og varierte videoer, og de er behagelig å høre på.

 

Foto: Matthias Blonski på Unsplash.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Karen Anna

  Så hyggelig å få være med på lista! <3<3
  Og takk for gode tips, jeg fant noen nye å abonnere på nå!

  2. februar 2018 at 10:56 pm Reply
  • Caroline

   Yei!

   3. februar 2018 at 11:59 am Reply
 • Renate

  Takk for at du deler disse! Jeg vil gjerne se mer på YouTube, men har vanskelig for å finne frem, haha.

  4. februar 2018 at 8:01 pm Reply
  • Caroline

   :)

   4. februar 2018 at 10:18 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.