Uke 3, 2018

22. januar 2018

Uke 3 har vært enda en utfordrende uke. Men jeg skal ikke glemme alle de små, fine øyeblikkene som oppsto mellom alt det vanskelige. Og det tenker jeg er så viktig, å holde fast ved de gode stundene. Denne uken ble ikke som jeg ønsket. Jeg var for dårlig til å kunne lese, se film, pusle puslespill eller gjøre andre ting som krever litt fokus. Men jeg kom meg igjennom det, og sitter også igjen med takknemlighet for alt det fine livet også byr på.

Ukens låt: God Save Our Young Blood – Lana Del Rey og BØRNS.

Filmer sett: 0 stk.

Ukens TV-serie: Det har gått mye i Grey´s Anatomy denne uken og (og sikkert noen uker fremover), men jeg har også sett på Jane the Virgin, End of the F**** World, Supernatural og Modern Family.

Dokumentarer sett: 2 stk. Michael Moore – Where to Invade next og Invadert av turister. Dokumentaren til Michael Moore var virkelig interessant, så den anbefaler jeg på det varmeste. Hva kan man lære av norske fengsler, italiensk arbeidsliv, fransk skolemat, finsk skole og islandsk kvinnestyre? Michael Moore reiser rundt for å finne inspirasjon til et bedre samfunn. Dokumentaren om turisme var også interessant, men jeg synes ikke den var like godt laget så man kan miste fokuset litt noen ganger. Den handler om Venezia, Barcelona, Dubrovnik og andre europeiske byer. Grensen for hvor mange gjester de kan ta imot, er sprengt. Og hvem tjener egentlig på turismen?

Bøker lest: 0 stk.

Ukens opptur: Artistene og låtene til årets Melodi Grand Prix ble lansert, og jeg ELSKER alt som har med Eurovision Song Contest å gjøre. Akkurat nå holder jeg en knapp på power-balladen som blir sunget av Rebecca. Ellers fikk jeg en skikkelig fin film av tantebarnet mitt som varmet hjertet.

Ukens innkjøp: En BH, denne. Jeg har lenge leitet etter en BH uten spiler som funker greit. Så håper denne kan gjøre jobben.

Ukens engasjement: At lederne bak Snapchat-kontoen “Uperfekte piker” gav beskjed til Gisella om at hun var for annerledes for kontoen deres, og at hun snakket for dårlig engelsk. Det ble en stor diskusjon på Facebook-siden deres, og jeg synes det er synd at lederne ennå ikke har svart noe på kritikken de fikk. Spesielt på hva det var med Gisella som var så annerledes.

Null-godis-prosjektet: Går fint! Har klart 3/52 uker nå. På lørdagskvelden hadde vi lompechips og sukkerfri iskrem med hjemmelaget karamellsaus (smør, kokossukker og fløte).

Ukens mat: Tacosalat. Det er innmari godt.

Ukens lærdommer: Jeg bør holde meg unna diskusjoner når jeg har angst.

Ukens nedtur: Helt klart svimmelheten, som har begrenset meg voldsomt og økt angsten. Jeg håper virkelig jeg kan få en lang, svimmelfri periode fremover nå. Dessuten var pizzaen vi bestilte en dag, fra Dominos Pizza, en skikkelig nedtur. Smakte virkelig ikke godt, så jeg anbefaler ikke å bestille pizza der i fra.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Maria

  Du tar så mange fine bilder! Håper denne uken blir fin ?

  22. januar 2018 at 5:33 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! <3

   22. januar 2018 at 8:03 pm Reply
 • Karen Anna

  For et koselig innlegg! Haha, jeg elsker hvor forskjellige jeg er. Jeg får helt fnatt av Melodi Grand Prix, usj, haha! Takk for dokumentartips <3 Og åh, den bh'en så skikkelig behagelig ut!

  22. januar 2018 at 5:33 pm Reply
  • Caroline

   Haha! <3

   22. januar 2018 at 8:04 pm Reply
 • Milla

  For noen vakre hverdagsbilder. Elsker de svart/hvite. Og så fint å lese dine forskjellige «ukens». Det inspirerer. Jeg må bli flinkere. Publiserer så sjeldent på min blogg.

  22. januar 2018 at 5:53 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk for fin kommentar! Og jeg liker alltid når du blogger ;)

   22. januar 2018 at 8:05 pm Reply
 • Elena

  Elsker også alt som har med MGP og Eurovision å gjøre. Håper Rebecca vinner! ❤️❤️

  22. januar 2018 at 6:48 pm Reply
  • Caroline

   Yeeei! :D

   22. januar 2018 at 8:05 pm Reply
 • Hedda Emilie Berntsen

  Det er definitivt fascinerende aa se paa norske fengselsforhold fra amerikansk perspektiv. Generelt veldig fint innlegg med fine bilder og tanker om smaatt og stort i livet :) Haaper du faar en bedre uke denne uka!

  22. januar 2018 at 11:44 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for fin kommentar!

   23. januar 2018 at 12:20 pm Reply
 • Hanne

  Dette var så fint å lese! Takk for tips om både spilefri bh og dokumentarer, og for visdommen som ligger i erkjennelsen: Jeg skal holde meg unna diskusjoner når jeg har angst.
  God uke ønskes! :-)
  Pludrehanneklem

  23. januar 2018 at 6:15 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for en så fin kommentar!

   23. januar 2018 at 6:43 pm Reply
 • teabooks

  For en grundig og fin oppsummering av uka som gikk! Og takk for BH-tips, er et herk å finne spileløse BH-er når man har store bryster, haha, huff. Håper uka di er fin!

  24. januar 2018 at 1:57 pm Reply
  • Caroline

   Glad du likte det, tusen takk for kommentar!

   24. januar 2018 at 2:58 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.