Uke 2, 2018

15. januar 2018

Uke 2 av 2018 er allerede overstått, og jeg har klart å skrive dagbok hver dag. Ikke verst. Dette var en uke som egentlig var veldig, veldig vanskelig. Men jeg tok noen tøffe tak, og det er jeg stolt av. Jeg klarer noen ganger mer enn jeg hadde sett for meg.

Ukens låt: Sister (Jack Savage Remix) – Tellef Raabe og Sigrid.

Filmer sett: 0 stk.

Ukens TV-serie: Har egentlig kun sett Grey’s Anatomy denne uken og.

Dokumentarer sett: 2 stk. Bitcoineksperimentet og Mord i Milwaukee. Dokumentaren om bitcoins var ikke så veldig bra, synes jeg. Mer forvirrende. Men den om mord i Milwaukee var virkelig bra.

Bøker lest: 2 stk. «I morgen var jeg alltid en løve» av Arnhild Lauveng og «Volvo Lastvagnar» av Erlend Loe. «I morgen var jeg alltid en løve» var virkelig en helt fantastisk bok om psykisk sykdom og psykisk helsevern. Jeg lærte svært mye og tok spesielt med meg budskapet om at motgang gjør noen sterkere, mens for andre er motgang helt ødeleggende. «Volvo Lastvagnar» er bok nummer to om Doppler, og den var morsom. Men ikke så morsom som den første boken, synes jeg.

Ukens opptur: Jørgen kom hjem med et puslespill med motiv av New York. Det var så snilt gjort! Og denne uken har jeg stort sett sittet med puslespill og lydbok for å få tankene over på noe annet. Vi fikk til og med mange puslespill av svigerforeldrene mine, så nå har jeg mye å gjøre fremover. Dessuten har jeg hatt noen kvelder der jeg lo godt, og det var veldig deilig. Pluss at Mesterens Mester og Hver gang vi møtes er noe av det beste jeg vet. Og på lørdag brukte vi mange timer på å rydde og å vaske her hjemme, og ingenting er som et rent og ryddig hus. Sjelefred.

Ukens innkjøp: Ingenting, sett bort i fra mat. Pengene mine går med til helse og sparing.

Ukens mest likte i sosiale medier: Bloggen til Mariell og snapchatkontoen til Helsesista.

Null-godis-prosjeket: Har gått ganske greit egentlig. Hadde kokosboller uten sukker og popcorn på lørdagskvelden.

Ukens mat: Pizza med hvit saus, cashwenøtter, ost og ruccula.

Ukens lærdommer: Jeg er mer usikker på meg selv enn jeg trodde. Her må jeg bli mer bevisst.

Ukens nedtur: Jeg er ganske sikker på at jeg har krystallsyken. Sånn 80 % sikker. Og det er ganske slitsomt å være svimmel hele tiden, i tillegg til alt annet. Men, prøver å gjøre det beste ut av det. I tillegg har jeg flere venner og nære som har det veldig vanskelig for tiden, og det er tøft å se at de har det vondt. Og det er også kjipt at jeg ikke klarer å være der for dem så mye som jeg ønsker.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Samira

  For et ekte og levende innlegg Caroline <3 Liker veldig godt dette! En uke byr på både oppturer og nedturer. Tusen takk for at du deler dem med oss..

  15. januar 2018 at 4:12 pm Reply
  • Caroline

   <3

   15. januar 2018 at 5:41 pm Reply
 • Livets rose

  Jeg liker godt slike innlegg! Det var fint å lese, men kjipt at det har vært en vanskelig uke for deg. Jeg håper denne blir bedre. Når jeg er langt nede forsøker jeg å tenke at da kan det i det minste bare gå oppover. Jeg synes du er sterk! <3

  Grey's anatomy bringer frem gode minner, jeg så mye på det tidligere om årene.

  "I morgen var jeg alltid en løve" er fantastisk! Så levende og brutalt ekte. Jeg liker også godt den andre boken hennes "unyttig som en rose". Anbefaler deg å lese den.

  16. januar 2018 at 12:14 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for boktips, det skal jeg ta med meg!

   Og tusen takk for en så fin kommentar, og gode ord <3

   16. januar 2018 at 1:25 pm Reply
 • Renate

  <3<3<3
  Har så lyst til å begynne å pusle! Problemet er at vi ikke har noe særlig med bordplass til det.

  20. januar 2018 at 5:24 pm Reply
  • Caroline

   Haha, du får legge deg på gulvet!

   20. januar 2018 at 5:31 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.