Uke 1, 2018

9. januar 2018

Jeg har begynt å skrive dagbok. Og jeg aner ikke hvor lenge jeg kommer til å fortsette med det, men det er rett og slett litt befriende å skrive dagen sin ned. I tillegg har jeg litt lyst til å oppsummere ukene mine her inne, på bloggen. Det er ikke sikkert jeg får gjort det hver uke, men skal gjøre det når jeg føler det er noe som er fint å bruke tiden på. De fleste bildene jeg bruker i slike innlegg som dette er nok bilder fra mobilen min, så forvent ymse kvalitet.

Ukens låt: Just for Us – Francis and the Lights.

Filmer sett: 1 stk. A Dog’s Purpose. Har aldri grått så mye av en film noen gang, tror jeg. Hunder altså… Har en effekt på mine tårekanaler! Filmen var fin, ikke eksepsjonell, men fin.

Ukens TV-serie: Helt klart Grey´s Anatomy. Begynte å serien på nytt igjen i julen, og er allerede på sesong 6. Den er nesten like spennende som første gang, fordi jeg har glemt så mye.

Dokumentarer sett: 4 stk. Mellom oss, Spiseforstyrrelser, Menneskehandlere og Heroinbyen. Synes det var meget gode dokumentarer, alle sammen.

Bøker lest: 2 stk. «De gales hus» av Karin Fossum og «Doppler» av Erlend Loe. Likte begge to veldig godt, på veldig forskjellige måter. «De gales hus» hadde så mange fine tanker, og «Doppler» var helsprø og annerledes og morsom. Og smart.

Ukens innkjøp: Har kjøpt meg nye vintersko, disse. For de jeg har er over 12 år gamle eller noe slikt, og mange hull i. Haha. Så jeg håper de nye vil gjøre nytten fra nå av.

Null-godis-prosjeket: Første uken overstått. Hadde mye hodepine de første dagene, og litt sukkersug. Men jeg klarte det fint! Og jeg lagde raw sjokoladekuler til lørdagskvelden med havregryn, kakao, dadler, kokos og vanilje. Nam! Pluss popcorn da, for det er lov.

Ukens opptur: Bestilte flybilletter til Harstad i påsken, og jeg gleder meg så mye til å se familien min igjen. Selv om det kostet over SYV TUSEN KRONER for flybilletter for meg og Jørgen. Det er faktisk helt utrolig at flybilletter skal koste så mye innenlands. Koster oss seriøst mindre å dra til USA. Men uansett, det er verdt det. Skal bli godt å komme seg nordover igjen i mars.

Ukens mat: Halloumi-ost. Jeg tror det er favorittmaten min for tiden. Der er-så-godt.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Marthe B

  Haha! Vi har også null-godis-prosjekt her hjemme i hverdagene. Følte meg ikke akkurat toppers forrige uka, men sukkersuget hadde “sunket” seg bra til lørdag… Spiste da så mye sjokolade og godteri at jeg faktisk ble uvel av dette også xD Nå er det ny uke og nye muligheter xD Jeg har “lov” til å drikke en kopp kakao (pulver+ vann) hvis suget blir stort.

  9. januar 2018 at 10:03 pm Reply
  • Caroline

   Haha, jeg pleide også å ha det slik før. Ble kjempedårlig hver lørdag.

   10. januar 2018 at 9:46 am Reply
 • Samira

  Liker slike innlegg veldig godt :-) Føler det er det som er blogg, at man skal klikke seg inn, lese om andres hverdag (på godt og vondt) og koble av rett og slett. Du er fin Caroline <3 Klem fra meg!

  10. januar 2018 at 1:09 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk gode du! Jeg er veldig heldig som har en leser som du <3

   10. januar 2018 at 3:33 pm Reply
 • Marthe

  Veldig fint innlegg! Håper du får til fleire slike utover året. Lykke til med godtestopp, prøver å kutte ned her også (no når alle julekakene er oppspist..), må berre unngå å kjøpe inn, umulig å la være å ete viss det ligg i skapet. Kjempefine hverdagsbilder – det er dei beste bilda.

  11. januar 2018 at 9:55 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for kjempefin kommentar <3

   11. januar 2018 at 10:19 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.