Tirsdagstips #74

7 kommentarer om “Tirsdagstips #74

  1. I natt drømte jeg at jeg møtte deg i virkeligheten. Vi gikk en tur sammen og pratet, og det var så fint. Det fikk meg til å tenke på at jeg er dårlig til å legge igjen kommentarer på den fine bloggen din! Du er så inspirerende og flott. Med spennende tirsdagtips, hverdagsinnlegg og alt det livet består av på godt og vondt.

    Jeg ville bare titte innom å takke for at du fortsetter å inspirere! Ønsker deg en fin uke videre :-)

    1. Å, hørtes ut som en fin tur! Tusen, tusen takk for en så kjempefin kommentar! Det varmet hjertet mitt så mye, det skal du vite.

  2. Den med katter likte jeg, pluss at jeg ble litt overrasket.. Katten vår blir 14 år i år og jeg begynner å lure på om han er både litt småsenil og veeeldig kosesyk. Så det er jo deilig <3

    Håper du får en fin uke!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.