Spørsmålsrunde

God søndag, kjære lesere. Nå begynner det å bli en stund siden jeg sist hadde en spørsmålsrunde her på bloggen, så det tenkte jeg å ha nå. Still meg gjerne dine spørsmål i kommentarfeltet, eller anonymt på denne siden. Du kan også sende meg spørsmål på Snapchat (carrosverden) og Instagram (carolinesverden) om du vil. Jeg tenkte å svare på spørsmålene i slutten av neste uke.

4 kommentarer om “Spørsmålsrunde

 1. Hvis du kunne reist hvor som helst og fått reisen gratis, hvor ville du har reist?

  Leser du diktbøker? I så fall, har du noen å anbefale?

  Hva er din favorittblomst?

  Har du noen gang vurdert å bo i utlandet?

  Hva er dine 3 favorittblogger? (vet det er vanskelig å bare velge 3 :-D)

  Har du noen gang møtt en bloggleser?

  Ser du for deg å fremdeles bo i Bergen om 10 år?

 2. Hvem hadde gjort deg starstruck?
  Hvilket sosiale medie hadde du ikke klart deg uten?
  Hva er favorittdialekten din?
  Hvordan var du som fjortenåring?
  Hvilken tv-serie gjør deg alltid glad?

  <3<3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.