Episode 14: Livet nå og tanker om 2018

18. januar 2018

God onsdag, alle sammen! I dag har jeg lagt ut episode 14 av podcasten min, og i denne episoden snakker jeg litt om livet generelt og om 2018. Du finner podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det. Du kan også høre den på Soundcloud og der du hører på podcast på din mobil. Det er bare å søke på Carolines Verden.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

5 Comments

 • Martine

  Æ savna også Nord-Norge <3

  Fin podcast! Jeg prøøver å komme inn i grooven med podcaster, hehe.

  18. januar 2018 at 11:39 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   19. januar 2018 at 2:40 pm Reply
 • Livets rose

  Så fint med ny podcast! Du har så behagelig stemme å lytte til. Synes det er fint med de ulike temaene du tar opp på podcastene. Jeg leste noen av diktene du la ut i fjor, og lurte på om du kanskje ville lage en podcast der du leser opp egne tekster eller snakker om kreativ skriving? Synes det du skrev var veldig bra.

  19. januar 2018 at 9:21 pm Reply
  • Caroline

   Hei! Å, tusen takk. Det var veldig snilt sagt! Jeg har tenkt på å lese opp noen av diktene mine, faktisk. Og noen av favorittdiktene mine av andre. Det hadde vært gøy.

   19. januar 2018 at 9:49 pm Reply
   • Livets rose

    Så bra, da gleder jeg meg til det kommer :-)

    19. januar 2018 at 10:01 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.