Romjul

Desember, så langt, har gått innmari fort. Plutselig var det jul, plutselig var julaften over. Vet ikke hva jeg tenker om det, egentlig. Det ble et lite tomrom i dagene etter julaften, men likevel så enormt mye takknemlighet. Julaften ble feiret sammen med Jørgens familie, vi var vel 13-14 stykker tror jeg. Jeg har aldri feiret med så mange mennesker før, så det var jo en opplevelse i seg selv. Jeg og Jørgen fikk så utrolig mye fint i julegave. Blant annet fikk jeg Bose-headset av Jørgen, to nye Pokémon-spill til Nintendo 3DS, et fint illustrert Harry Potter-bilde, duftlys, badebombe, mange hudpleie- og hygieneprodukter, ullsokker, gavekort, kinobilletter, ChromeCast, wokpanne, tre stekepanner (tror ikke vi kan beholde alle, men skal se om vi får byttet i en god kniv), gode matvarer, brevsett, brettspill og flere fine ting. Tusen, tusen takk!

I går lagde vi vegisterkaker for første gang, med oppskrift fra boken «Kjøttfrie burgere» av Jane Johansen. Det ble overraskende godt, og anbefales! Ellers er jeg egentlig litt lei av julemat nå, så skal bli godt når januar og hverdagen kommer. Frem til da skal jeg prøve å bare ta det med ro. Jeg har svært blandede følelser om 2018, det skal skje mye og jeg håper bare at ting vil ordne seg. Krysser fingrene for det.

4 kommentarer om “Romjul

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.