Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Lørdag med julefølelse

9. desember 2017

Det er nesten så jeg ikke tør å si det, men de siste dagene har vært riktig så fine. Jeg forsøker å ikke være redd for at det ikke skal vare, og heller nyte de gode stundene og dagene jeg får. Jeg vet at det sikkert ikke kan vare evig, men likevel. Det å ha gode dager er det jeg er mest takknemlig for her i livet, god helse er virkelig undervurdert. De dagene jeg har det bra både fysisk og psykisk, de dagene er jeg overlykkelig. Og jeg nyter det i fulle drag, med stor takknemlighet og varmt hjerte.

I dag har jeg og Jørgen vært i byen sammen. Vi leverte julegave til en venninne av meg, spiste vegansk lunsj på Dwell, kjøpte lammerull på Bondens Marked, sjekket ut det nye julemarkedet, kjøpte fire badebomber på Lush, spilte Pokémon GO (generasjon tre har jo kommet) og tok en varm sjokolade sammen. På vei hjem begynte det virkelig å snø ute, og vi hørte på julemusikk i bilen. Her hjemme har vi fyrt i peisen og spist Halloumiburger med guacamole og aioli. Og selvom jeg nå er helt utslitt og kroppen verker, så sitter jeg igjen med gode minner fra en veldig fin lørdag.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.