Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Episode 13: Lytterspørsmål del III

8. desember 2017

God helg, alle sammen! I dag har jeg lagt ut episode 13 av podcasten min, og i denne episoden svarer jeg på de siste spørsmålene dere har sendt meg den siste tiden. Du finner podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det. Du kan også høre den på Soundcloud og der du hører på podcast på din mobil.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Susanne

  Nå har jeg kost meg med tre episoder på rad her. Du er så god og reflektert å høre på! <3

  8. desember 2017 at 9:51 pm Reply
  • Caroline

   Så utrolig snilt sagt!!!

   9. desember 2017 at 6:45 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.