Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

En dag med få ord

3. desember 2017

Det er søndag og 3. desember. Jeg har vært utslitt hele helgen, spesielt i dag. Tror faktisk ikke jeg har vært så utslitt på mange år. Klarer nesten ikke løfte armene, føles det som. Men likevel har vi hatt en fin søndag med pinnekjøtt og besøk av svigers. Og jeg er akkurat nå ved godt mot, på tross av at jeg er fryktelig sliten. Jeg skal komme meg igjennom dette og. Jørgen har vært en helt denne helgen! Jeg har også brukt helgen på å se Harry Potter, lese Harry Potter og å skrive en forholdsvis lang liste over hva jeg ønsker å arbeide med fremover, når det kommer til min egen helse og fremtiden. Det var faktisk ganske så nyttig! Jeg føler det gjør noe å se hva jeg konkret ønsker å endre, og å jobbe mot. Anbefaler dere å gjøre det samme.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Milla

  Åh. Dette må jeg prøve meg på! Også håper jeg at du blir mindre utslitt etterhvert. Jeg heier på deg ❤️

  3. desember 2017 at 10:48 pm Reply
  • Caroline

   Takk snille du!

   4. desember 2017 at 10:18 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.