Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

2017 ⇒ 2018

31. desember 2017
2017

Om noen timer så vil vi for alltid forlate året 2017, og tre inn i året 2018. Jeg liker smaken og lyden av 2018. Kanskje fordi jeg liker partall spesielt godt, kanskje fordi favorittallet mitt er 4, og 4+4=8. Uansett har jeg lært meg at det beste er å gå inn i nye år uten de alt for store forhåpningene om gull og grønne skoger. Det er nok det viktigste jeg har lært i år, at jeg må ta en dag av gangen, gjerne en time av gangen, for at jeg skal ha det best mulig. Å tenke slik er vanskeligere enn det høres ut som, men ganske så essensielt for at jeg skal holde hodet (eller hånden) over vann. Jeg må svært ofte bli minnet på at det er her og nå jeg eksisterer, ikke i fortiden eller fremtiden. Fortiden kan man ikke forandre, fremtiden kan man ikke spå. Det er i bunn og grunn kun her og nå jeg har å forholde meg til, og det er både befriende og skummelt. Men det får i alle fall meg til å oppleve mye mer takknemlighet, og til å nyte de gode øyeblikkene på en bedre måte.

2017 har, som de fleste år, både inneholdt gode og mindre gode øyeblikk. Jeg har ikke alltid hatt det så bra i 2017, men det vil jeg ikke fokusere på i dette blogginnlegget. Jeg vil heller fokusere på de fine stundene. Alle kvelder og dager som jeg har fått tilbringe med mine kjære, alle turene til Nord-Norge, sommerferien rundt omkring i det fine landet vårt og alle øyeblikk med lykkefølelse. 2017 var året jeg begynte, for alvor, å spise mye mindre kjøtt. Jeg ble mer oppmerksom på miljøet vårt, og jeg ble betydelig mer engasjert. Naturen har også vært viktig for meg, der finner jeg ro.

Jeg hadde et mål om å lese 24 bøker, men endte opp med å ha lest/hørt hele 42 bøker og over 10 000 sider. Det er jeg veldig fornøyd med! Favorittforfatteren i år har uten tvil vært Karl Ove Knausgård, men jeg har også lest mye annet bra. Om dere er ytterligere interessert i hva jeg har lest i år, så kan dere se mer her. Når det gjelder musikk så har jeg hørt aller mest på Sigrid, Kent, Gabrielle, Wolf Colony og Cezinando. Jeg har ikke sett mye film, men den aller morsomste var Solsidan-filmen. Og jeg likte best å se serier som Grey’s Anatomy, Game Of Thrones, Modern Family, Doctor Who og This Is Us.

2018

Som sagt vil jeg ikke ha for mange ønsker og forhåpninger for 2018. Jeg vet det vil bli noen tøffe tak, og jeg skal prøve å ta det som det kommer. Egentlig har jeg ikke så mange nyttårsforsetter i år heller, jeg pleier jo egentlig alltid ha mange. Men for 2018 har jeg nå kun disse målene:

 1. Å klare meg uten godteri hele 2018.
 2. Fortsette med å gjøre det jeg kan for å få det bedre.

Og det holder i grunnen i massevis for meg, haha. Ellers har jeg noen ønsker, som jeg på ingen måter stresser med å få til. Om jeg får dem til så blir det i så fall en bonus.

 • Ferdigstille en diktsamling.
 • Ta flere bilder.
 • Lære mer om Photoshop og Lightroom.
 • Lese/høre ca. 40-50 bøker.
 • Dra til Færøyene.
 • Dra til Lofoten.

I dag skal vi feire inngangen til det nye året samtidig som vi feirer at min svigersøster blir 30 år. Personlig skulle jeg virkelig ønske at privat fyrverkeri var forbudt, og gjerne også at det var forbudt med fyrverkeri som lager lyd. Mio (katten vår) blir så ubeskrivelig redd hver eneste nyttårsaften, og det knuser hjertet mitt. Så etter å ha feiret med de andre, så drar vi hjem litt tidlig for å være med Mio. Jeg ønsker dere alle sammen en god feiring, og også et riktig godt nytt år! Måtte det bli fylt av fine øyeblikk.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Carina Behrens

  Bedre med noen få forsetter man virkelig jobber for, enn alt for mange små :-) Heier på deg!

  6. januar 2018 at 5:44 pm Reply
  • Caroline

   <3

   6. januar 2018 at 8:05 pm Reply
 • Yasmine

  Håper du får en fantastisk 2018! Syns det er greit og ikke ha så mange forsetter, så er det større sjanse for at man oppfyller de :) Klem

  8. januar 2018 at 10:43 am Reply
  • Caroline

   Samme til deg <3

   8. januar 2018 at 10:57 am Reply
 • Hanne

  Fint tilbakeblikk, og bra planer for 2018. Ser du skal klare deg uten snop, og det tror jeg kommer til å gå brillefint. Jeg hadde kjøpesnopstopp fra 10.10.10 og skulle holde på/holde ut i 365 dager. Det ble faktisk flere år. Hjemmelaget godteri var lov, men det er sannelig ikke så ofte man råker borti hjemmelaget konfekt, potetgull etc :D
  Pludrehanneklem

  10. januar 2018 at 10:23 am Reply
  • Caroline

   Så bra! Haha. Jeg er positiv :)

   10. januar 2018 at 3:32 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.