Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Stagnasjon

14. november 2017

Dere har kanskje merket det, hvor lite jeg blogger for tiden? Motivasjonen min er helt på bånn, og kombinert med dårlig helse og ekstremt lite energi så har hverdagene mine vært lite produktiv i det siste. Det suger, selvfølgelig. Det er ikke gøy å se at lesertallene mine har sunket med 100-200 lesere om dagen, at jeg stadig mister følgere på Instagram og at færre ser storiene mine på Snapchat. Men det er nok en refleksjon av hvordan livet mitt er for tiden. Jeg tror derfor jeg skal ta meg en bloggpause, kanskje til og med en pause fra sosiale medier. I alle fall blogging. For å drive med dette når jeg hverken har lyst eller energi til det, det går bare ikke. Erfaringsmessig kommer nok motivasjonen tilbake, og det håper jeg energien gjør også. Jeg ser at flere bloggere også sliter med dette for tiden, så kanskje det er noe med denne delen av året. At vi går litt inn i en slags dvale med varmeovner på fullt, pledd, sofasitting, TV-serier og lite energi. Jeg håper i alle fall at noen av dere vil være her når jeg kommer tilbake, forhåpentligvis om ikke alt for lenge. Også skal jeg poste podcastepisodene mine her, slik at dere ikke går glipp av dem.

I tiden fremover nå skal jeg fokusere på meg selv, og på å bruke tiden på det som gir meg noe bra. Ikke minst bruke tiden min på å finne ut hva som gir meg noe bra. Med fare for å bli svært personlig her så går jeg i ganske intensiv behandling nå, for både depresjon og angst og alt det der. Det tar ekstremt mye energi, og jeg håper av hele mitt hjerte at det kan gi meg hjelp og verktøy til å få det bedre. Den siste tiden har vært belastende og tung, og jeg har hatt en del episoder hvor jeg har følt meg såret av folk rundt meg. Jeg har lært mye om både andre, meg selv og relasjoner generelt. Noen ganger er det veldig vondt å lære, feile og å utvikle seg. Men uten å gå igjennom en del vanskelige ting i livet, så tror jeg ikke man kommer seg videre. Det er rett og slett unngåelig, og på mange måter også viktig.

Denne boken er sponset av Flamme Forlag:

Det er noen aktiviteter og ting som jeg vet gjør meg godt. Jeg liker veldig godt å lese, og selvom det er vanskelig å finne konsentrasjon og ro til å gjøre det, så gjør det godt når jeg først får det til. Så jeg håper jeg skal kunne få lest litt på slutten av året, og jeg gleder meg frem mot jul og alt det fine som skal skje. I de to neste podcastepiosdene mine skal jeg snakke om hverdagsgleder og julegleder, og det blir sikkert fint. Podcasten min kan du forresten finne på iTunes ved å søke på Carolines Verden. Jeg setter så stor pris på de av dere som lytter på den, det er faktisk veldig givende og gøy. Så tusen, tusen takk. Og så håper jeg vi sees om ikke alt for lenge, fordi jeg er innmari glad i bloggen min og dere som er fast innom her. Det skal dere vite!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Maja

  For meg er bøker alltid en trøst i slike perioder. Håper at du føler deg bedre snart. Det er fint at du har fine ting å se frem i mot. Har faktisk ikke fått hørt på podden din enda, men skal gjøre det nå :)

  14. november 2017 at 6:57 pm Reply
  • Caroline

   Takk for fin kommentar <3

   14. november 2017 at 7:20 pm Reply
 • Karoline

  Klem. Ta vare på deg selv og vit at selv om jeg ikke kommenterer så ofte så kommer jeg titt og ofte innom her siden jeg liker bloggen din veldig godt :) Og husk at det at du har det bra er uendelig mye mer viktig enn sosiale medier så ta de pauser du trenger og så er vi her når ting ser lysere ut.

  15. november 2017 at 7:30 pm Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   15. november 2017 at 7:52 pm Reply
 • susannasverden

  Det kan jeg godt forstå! Tok jo en liten instagram pause selv en måned, og det var så verdt det å komme ifra en stund. Og synes leserne får tåle noen bloggpauser iblant.

  19. november 2017 at 7:37 am Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   19. november 2017 at 10:50 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.