Episode 9: Hverdagsgleder

15. november 2017

God onsdag alle sammen! I dag har jeg lagt ut episode ni av podcasten min, og i denne episoden snakker jeg om hverdagsgleder. Du finner også podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det. Du kan også høre den på Soundcloud og der du hører på podcast på din mobil.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Alva

  Følte meg ikke så veldig bra i dag, men podcast-episoden hjalp meg faktisk til å føle meg litt bedre :) Fikk skikkelig god stemning av å høre deg snakke om hverdagsgleder :)

  18. november 2017 at 6:12 am Reply
  • Caroline

   Å, så fantastisk å høre!

   18. november 2017 at 8:19 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.