En liten oppdatering

1. november 2017

God onsdag. I skrivende stund sitter jeg og nærmest skjelver her. Jeg skal til tannlegen litt senere i dag for å trekke en visdomstann, og enda jeg vet at det sikkert ikke kommer til å bli så katastrofalt vondt og ubehagelig som jeg tror, så klarer jeg ikke helt å roe meg likevel. At jeg skal være så urasjonelt redd for noe folk gjør hele tiden, det plager meg litt. Jeg har aldri vært noe spesielt redd for tannlegen før, men det er kanskje fordi jeg ikke har fjernet hull eller noe siden jeg var veldig liten, og ikke husker noe av det. I januar skal jeg operere ut en annen visdomstann, men det orker jeg ikke å tenke så mye på, for da må jeg bare kaste opp eller noe. Men uansett, send meg gjerne noen gode tanker i dag!

Ellers hadde jeg første kveld i går der jeg la vekk telefonen klokken 20. Det fungerte overraskende bra, og jeg fikk lest ca. 100 sider i en bok. Det hadde aldri skjedd om jeg ikke hadde lagt vekk telefonen, for å si det sånn… Det blir spennende fremover, håper jeg klarer å opprettholde lite mobilbruk. Jeg har jo, som jeg sa i podcastepisoden jeg la ut i går, funnet ut at jeg er helt avhengig av mobilen. Og at det som regel bare gjør meg sykere og trist. Så jeg må bare gjøre dette, for meg selv.

Og dere! Jeg klarte, med unntak av at jeg tok tran, å holde meg helt unna kjøtt i hele oktober! Måneden gikk utrolig fort, og jeg fikk nesten ikke utprøvd noen nye oppskrifter fordi formen min har vært (og fremdeles er) ganske laber. Men jeg klarte det, og det er jeg stolt av. Det var ikke spesielt vanskelig heller, og jeg kommer til å fortsette med å spise ingenting eller minimalt med kjøtt. Jeg har veldig lyst til å utfordre meg selv til en vegansk måned over nyttår en gang og, men får se hvordan formen er.

Denne måneden skal jeg prøve å skrive så mye som mulig, jeg er med i årets NaNoWriMO. Prøver å ikke stresse med å nå målet om å skrive 50 000 ord, men skal skrive så mye jeg klarer. Det er uansett morsomt å være med.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Hedda

  Lykke til hos tannlegen, det går sikkert fint! Mobilfrie kvelder er definitivt en god ide!

  1. november 2017 at 1:03 pm Reply
  • Caroline

   <3

   1. november 2017 at 7:00 pm Reply
 • skoboksen

  Håper det gikk bra hos tannlegen!

  Gratulerer med vel overstått kjøttfri oktober! Synes også det var lett å overholde vegetarkost når jeg var hjemme eller ute og spiste på restaurant, men synes det er vanskeligere på besøk hos andre. Har hatt fire unntaksdager i forbindelse med besøk i løpet av måneden, så jeg tenkte å runde av etter 4. november.

  Jeg har blitt mye flinkere på å ikke ta frem mobilen hele tiden etter at jeg lastet ned Moment, men kan forbedre meg på dette med mobilfrie kvelder – å lese i en bok er langt mer avslappende enn å swipe og oppdatere feeder/nettsider, og gjør det sikkert lettere å sove i etterkant.

  2. november 2017 at 11:31 am Reply
  • Caroline

   Ja, føler også det er mindre stressende når jeg legger vekk telefonen.

   2. november 2017 at 8:58 pm Reply
 • tankemonolog/akimamontgomery.blogg.no

  Lykke til hos tannlegen (tror og håper at jeg ikke har visdomstenner, de har i alle fall ikke plaget meg enda fordi jeg er veldig redd for alt som kan være ubehagelig), satser på at det gikk bra. Klem <3

  Ellers lykke til på Nanowrimo og du kan jo linke til profilen din inne på nettstedet, blir gjerne writing buddy, jeg er med selv (har vært med hvert år siden 2006 så det har blitt en skikkelig tradisjon for meg) og med å unngå mobilen. Bruker selv ikke mobilen min så mye føler jeg, men er veldig nettavhengig og burde sikkert bruke dataer litt mindre.

  3. november 2017 at 10:27 am Reply
  • Caroline

   Jeg har ikke profil eller noe, dessverre. Men skal linke om jeg lager en! :D

   3. november 2017 at 10:51 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.