Desember og livet generelt

30. november 2017

Hei, lenge siden sist. I alle fall siden jeg har skrevet til dere her inne. Helt ærlig så har jeg veldig lite overskudd til å gjøre så mye om dagen, det går ikke så bra. Men jeg har ikke mistet motet helt heller, heldigvis, og kjenner at jeg skal komme meg igjennom dette også. Noen perioder er bare verre enn andre, det kan vi sikkert alle kjenne oss igjen i? Det hjelper litt på at vi går inn i desember i morgen, og at det er mange fine stunder å se frem til. Jeg skal forsøke å gjøre mest mulig ting i desember som gjør at jeg føler meg glad. Som for eksempel å ringe/skrive melding oftere til familie og venner, begynne å se Disney-klassikerne mine, se Harry Potter-filmene, lese Harry Potter-bøkene, se Solsidan på nytt + den nye Solsidan-filmen på kino, lage god mat (spesielt supper og gryter med mye grønnsaker og å ligge inntil Jørgen.

Det er viktig for meg å forsøke å tenke mest mulig på det som gjør meg glad og det jeg er takknemlig for, nå som livet ikke er på den lyseste siden. Det er ikke alltid like lett, men det fungerer noen ganger. Men det er viktig at man ikke sier slikt til en venn eller bekjent som sliter med psykisk sykdom. For mange kan det være svært belastende å høre om alt man bør være takknemlig for, jeg tror mange av oss som sliter går rundt med konstant dårlig samvittighet og skam fordi vi er syk. Jeg tror kanskje ikke alle tenker over det. Men det er fint med en slags balanse, og jeg liker som sagt å tenke mest mulig på det gode i livet.

Jeg har veldig lyst til å blogge litt mer fremover. Kanskje ha bloggingen som en slags kreativ, positiv drivkraft. Jeg tenkte i alle fall å forsøke. Også må jeg si at selvom sikkert mange har falt av lasset, med tanke på hvor lite aktivitet det har vært her inne i det siste, så setter jeg enormt stor pris på dere som er igjen og som fremdeles leser her inne. Takk, takk!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Terese Blå

  Jeg har akkurat falt på lasset (!) og begynt å følge bloggen din, synes du skriver så mye fint.

  Håper du får lysere dager snart.

  30. november 2017 at 7:49 pm Reply
  • Caroline

   Å, det var en fin kommentar å få. Tusen takk!

   30. november 2017 at 8:30 pm Reply
 • Milla

  Jeg kommer aldri til å falle av lasset. Digger deg Caroline <3

  1. desember 2017 at 4:19 pm Reply
  • Caroline

   Aw, samme til deg!

   1. desember 2017 at 4:56 pm Reply
 • Mathilde Nicoline

  Heia deg! Høres ut som du har riktig innstilling, ha tålmodighet!

  2. desember 2017 at 8:50 am Reply
  • Caroline

   <3

   2. desember 2017 at 12:12 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.