Miniferie

25. oktober 2017

I det siste har jeg vært på en liten miniferie med familien til Oslo og så videre med fergen til Kiel, og tilbake. Det var innmari fint å være sammen med familien igjen! Mamma og pappa spanderte seriøst hele turen i anledning deres 30-års bryllupsdag, wow! Først gikk vi litt rundt i Oslo, søskene mine ville innom Yummy Heaven og høsten hadde satt sitt preg på byen. Jeg møtte en podcast-lytter på gaten, og ble både rørt og glad.

På Kiel-fergen var det mye god vegetarmat, så det ble heldigvis ikke noen problemer med å finne noe å spise. Vi hadde lugar med vindu, heldigvis. Jeg blir lett sjøsyk og redd på store båter, men heldigvis gikk det greit. I land i Kiel kjøpte vi litt småtterier, jeg fikk endelig kjøpt meg et par nye parfymer. Og når vi kom tilbake til Oslo fikk vi møtt noen venner før vi dra tilbake til Bergen igjen.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.