En liten guide til et miljøvennlig hjem

14. oktober 2017

// Jeg har fått sponset en kopp og hundeposer av LessTrash.no, og derfor merker jeg alt jeg linker til deres nettbutikk som reklame //

Jeg har den siste tiden samlet litt tips her og der for hvordan jeg kan få et mer miljøvennlig hjem, og tenkte at dette er fint å dele med dere. Her vil dere finne alternativer til de produktene og tingene som de fleste av oss bruker ofte. Om du har noe å tilføre listen så legg igjen kommentar, jeg putter det gjerne inn på listen! Og husk; alle små endringer hjelper. Det er vanskelig for de fleste av oss å bytte ut alt med en gang, det er en prosess.

Kjøkken
Bad & Vaskerom
Annet
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • martine

  så fin og viktig liste! nettopp kjøpt bambustannbørste, gleder meg til å teste.

  16. oktober 2017 at 4:09 pm Reply
  • Caroline

   <3

   16. oktober 2017 at 4:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.