Jeg har tydeligvis ikke et liv

26. oktober 2017

Her om dagen leste jeg dette innlegget, og jeg begynte seriøst å le høyt. For der har du virkelig meg i et nøtteskall, og jeg har tydeligvis ikke et liv. Heldigvis har jeg en god porsjon med humor, og snakker villig om hvor gøy jeg synes såkalt «søppel-TV» er. Forstå meg rett, jeg nyter gjerne noen episoder av en kvalitetsserie på HBO eller BBC eller en god dokumentar. Men såkalte «søppel-programmer» er bare så innmari deilig å se på. Og jeg innrømmer det gjerne; jeg sløser sikkert bort en god del timer på TV i uken. Om dagen. Heh. Men hva så? La oss se på det som gjør oss glad! Her er mine favoritter:

 • Åndenes makt – favoritten over alle favoritter!
 • Jakten på kjærligheten – klein, kleinere, kleinest. Men så innmari gøy.
 • Tid for hjem – programmet som gir meg godfølelsen.
 • Masterchef – gjør meg inspirert.
 • Mitt kjøkken ruler – samme som Masterchef.
 • 4-stjernes middag – ren underholding. Kommer litt an på deltagere, selvfølgelig.
 • Luksusfellen – rart hvor spennende andres økonomi kan være.
 • Farmen – engasjerer vettu.
 • Når kjemien stemmer – også innmari kleint, men faktisk litt lærerikt og.
 • Bør de gifte seg? – elsker dette programmet!
 • Gift med første blikk – dette og.
 • Keeping It Up With the Kardashians – frustrerer og fascinerer meg.
 • Bloggerne – samme som den over.

Har du noen favoritter?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

24 Comments

 • Milla

  Hahaha, da har ikke jeg heller et liv, som digger Days of Our Lives og Dr.Phil! Jeg synes også det er moro å se på Luksusfellen :D

  26. oktober 2017 at 2:54 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   26. oktober 2017 at 6:01 pm Reply
 • stinefriis

  Jeg har ikke kabel-tv :O Så ser veldig lite på typiske TV-serier. Men det blir en del fra Netflix og HBO. Så akkurat Mindhunter, og er midt inni en Criminal Minds-fase. Også gleder jeg meg til Stranger Things og The Crown skal starte igjen <3

  26. oktober 2017 at 2:58 pm Reply
  • Caroline

   Stranger Things <3

   26. oktober 2017 at 6:00 pm Reply
 • Hilde

  Elsker tid for hjem?. Og generelt nesten alle programmer om oppussing. Og super nanny. Og The voice. Osv. Hvis man plusser tid på mobilen og tv-titting blir det litt mye innimellom, he he. Men så er det jo også perioder der man faktisk trenger å koble ut litt?

  26. oktober 2017 at 4:46 pm Reply
  • Caroline

   Ja, nettopp. Koble ut <3

   26. oktober 2017 at 5:54 pm Reply
 • Renate

  Hahaha! Jeg må le litt sjæl. Altså, hvorfor skal man ikke ha noe liv, om man ser slike program? Jeg elsker søppel-TV!

  26. oktober 2017 at 4:46 pm Reply
  • Caroline

   Ja!

   26. oktober 2017 at 5:54 pm Reply
 • Kristine

  Har visst ikke noe liv jeg heller, liker veldig godt hus & interiør-serier. Min mor og jeg kaller «Tid for hjem» barne-tv for voksne, siden de er så tydelige og tøysete hele tiden, er så trivelig å ha på. Men må nesten takke Rolf for å informere meg om Norske Rotehjem, for det høres helt ut som en serie for meg, følger nemlig opptil flere ryddefokuserte youtubekanaler…

  26. oktober 2017 at 5:04 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det er det det er! Barne-TV for voksne!

   26. oktober 2017 at 5:52 pm Reply
 • Elena

  Elsker Åndenes makt! :D

  26. oktober 2017 at 8:11 pm Reply
  • Caroline

   Jaaa!

   26. oktober 2017 at 8:19 pm Reply
 • Martine

  Da jeg bodde hjemme i Norge eeelsket jeg å se Farmen med mamma på kveldene. Så morsomt! Ikke når de slakter gris da, det syns jeg er unødvendig.

  26. oktober 2017 at 10:03 pm Reply
  • Caroline

   Ser aldri når de slakter heller!

   27. oktober 2017 at 9:30 am Reply
 • Livets rose

  Hehe, litt av en VG-artikkel! Jeg tenker at så lenge man har glede av det man gjør, beriker det jo livet på et vis :-) Selv kastet jeg ut tv-en for godt over 2 år siden og bruker ikke penger på tv-underholdning, men jeg benytter meg en sjelden gang av gratismåneder på ulike strømmetjenester.

  Jeg tror også det er litt en vanesak. For meg var det mer stressende å ha tv i hus, siden jeg følte jeg aldri fikk med meg noe særlig på tv. Opptaksboksen ble stappfull, mens regning på tv-lisens og abonnement tikket inn. Da sa det stopp for meg. Èn tv-lisens, så hadde jeg ikke samvittighet til det mer. Det finnes så mye gratis underholdning på nett, så jeg ser ikke poenget med å betale for hverken tv, musikk eller nettaviser. Ikke bøker heller, for den saks skyld (før hadde jeg flere tusen, nå bruker jeg biblioteker).

  You do you! Hvis du blir glad av se på disse seriene, er det jo ikke noe som er bedre enn det. Vi er alle forskjellige. Nyt det som er fint i livet :-)

  27. oktober 2017 at 2:58 am Reply
  • Caroline

   Så bra at du har tilpasset og funnet noe som fungerer for deg! Ingenting er bedre enn det. Her blir nok TV’en stående, har en som bare elsker fotball, hehe. Også er det litt terapi for meg å se på slike «ikke-tenke-programmer», så da tenker jeg at det er viktig at jeg gjør det som hjelper. Og bøker må jeg bare ha, haha, men jeg pleier som regel å lese bøkene før jeg kjøper dem. Slik at jeg vet om de er verdt å ha i hyllen.

   27. oktober 2017 at 9:32 am Reply
   • Livets rose

    Bøkene ja. Hadde aldri trodd for bare et år tilbake at jeg kom til å kvitte meg med alle sammen! Det var helt utenkelig. Men som minimalist er det en stor frihet å ikke eie mer enn det jeg behøver. Bøkene var en litt for stor del av meg, på en måte. Nå leser jeg med en mye større glede, selv om jeg må hente de på biblioteket og ikke eier dem. Men skjønner godt at mange ikke vil kvitte seg med bøker :-)

    Skjønner godt hva du mener med terapi og ikke-tenke-programmer ;-) Viktig å finne noe man kan koble av med.

    27. oktober 2017 at 9:42 am Reply
    • Caroline

     Står respekt av det! <3 Minimalisme er interessant, og jeg skjønner godt tankegangen. Jeg kvitter meg ofte med det jeg ikke føler jeg trenger selv.

     27. oktober 2017 at 10:06 am Reply
 • U

  Jeg ser ikke på TV egentlig, men streamer i blant. Jeg synes Kardashians er herlig når jeg er sliten og ikke vil tenke. I det siste har jeg også sett på noe så teit som et program om Cheerleadere, haha. Det heter Dallas Texas Cowboys: Making the team. Eeegentlig ser jeg jo på cheerleaderopplegget i USA som veldig gammeldags og teit: kvinner skal være til pynt og heie på menn, liksom?

  Men de er søte, og drømmer om å leve av dans. Og å se på hjelper på treningsmotivasjonen, faktisk.

  27. oktober 2017 at 10:15 am Reply
  • Caroline

   Det er deilig å ikke tenke så mye <3

   27. oktober 2017 at 11:19 am Reply
 • skoboksen

  Vi har ikke satt opp kabel-TV hjemme, men vi ser på TV-serier på Netflix og HBO Nordic. I kveld skal vi begynne på Stranger Things sesong 2 – gleder meg! Men innimellom legger jeg beina høyt og ser på såkalt søppel-TV hjemme hos moren og faren min.

  Jeg kan forstå at ikke alle synes det er like interessant å se på andres gjøren og laden, men samtidig tenker jeg at det egentlig er en fin egenskap å engasjere seg for det som skjer i andres liv – og kanskje man også kan lære noe av det? Mine favoritter innen søppel-TV er:

  TEENAGE BOSS – Digger dette programmet! Det fint å kjenne på at man har blitt mer økonomisk ansvarlig siden tenårene, men man kjenner også et savn etter tiden da man ikke hadde så mange utgifter.
  Hellstrøm rydder opp hjemme – elsket at det var så mye fokus på mental trening etter hvert!
  Nanny 911 – synes alltid nannyene virket så kloke
  Hell’s Kitchen – Gordon Ramsay er virkelig en karakter (men noen ganger blir det litt for dumt)

  29. oktober 2017 at 12:15 pm Reply
  • Caroline

   Å, jeg elsket også Hellstrøm rydder opp hjemme!

   29. oktober 2017 at 6:01 pm Reply
 • Rydddefeber

  Haha, det er så godt å se at andre også ser på samme «søppel»-TV´n. Bortsett fra de du har nevnt, må jeg selvfølgelig nevne Norske Rotehjem ;)

  29. oktober 2017 at 6:33 pm Reply
  • Caroline

   Vi er flere, haha!

   29. oktober 2017 at 6:42 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.