Episode 7: Avhengig av sosiale medier?

31. oktober 2017

God tirsdag alle sammen! I dag har jeg lagt ut episode syv av podcasten min, og i denne episoden snakker jeg om mobilbruk, sosiale medier og hva det gjør med meg. Du finner også podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det. Du kan også høre den på Soundcloud og der du hører på podcast på din mobil.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • skoboksen

  Viktig tema! Før var jeg egentlig litt skeptisk til mobilbruk og multitasking (holdt et foredrag om problemene med multitasking på VGS i 2010), men de siste årene har det sklidd ganske mye ut. Jeg har hele tiden mobilen på meg, og føler meg litt «naken» uten. Jeg tar den frem på automatikk, selv når jeg har gjester.

  Prøver å kutte ned på den konstante sjekkingen. Nei, jeg trenger ikke å vite hva som skjer på sosiale medier til enhver tid. Jeg skal klare å vente til jeg har et mer konkret formål å bruke mobilen til. Moment er til stor hjelp – blir veldig bevisst på at hvert minutt med mobiltid blir telt. Det hjelper også at jeg går med krykker om dagen, da blir det mer tiltak å både bære og hente mobilen, hehe.

  2. november 2017 at 11:49 am Reply
  • Caroline

   Gøy at Moment hjelper, det gjør den her også!

   2. november 2017 at 8:57 pm Reply
 • Alva

  Bestemte meg for å laste ned Moments og gjøre det samme som deg! Har også lastet ned en app på dataen (tror de også har for mobil) som heter RescueTime, som ligner Moments bare at den gir mer detaljert informasjon om hva du bruker tid på (nettsider, apps, osv.). Er spent på resultatene! :p

  2. november 2017 at 6:19 pm Reply
  • Caroline

   Spennende!

   2. november 2017 at 8:56 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.