Episode 4: Utvikling av personlighet

11. oktober 2017

God onsdag alle sammen! I dag har jeg lagt ut episode fire av podcasten min. Den er kanskje litt rar, men den handler i alle fall om utvikling av personlighet. Håper dere liker den. Du finner podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • skoboksen

  Jeg skjønner hva du mener når det gjelder å gråte mer av Disney-filmer! Man får med seg mange flere nyanser og detaljer enn det man gjorde som barn. Men Løvenes Konge har alltid innebåret mye gråting fra min side – helt siden jeg var 5 år gammel.

  Når du snakker om vann og svømming, merker jeg at jeg faktisk ikke føler meg komfortabel i vann. Jeg kan bade selv om det ikke er spesielt varmt i vannet, og tør å hoppe fra høyder, men jeg rett og slett ikke så glad i være i vann over tid. En kjapp dukkert holder. Dykking / være under vann har jeg aldri likt. Men kjenner igjen følelsen du beskriver fra de gangene jeg har snorklet utenfor Hawaii og i Rødehavet.

  12. oktober 2017 at 7:53 am Reply
  • Caroline

   Man er forskjellig. Jeg kan nesten bo i vannet, haha.

   12. oktober 2017 at 10:00 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.