2 kommentarer om “Episode 4: Utvikling av personlighet

  1. Jeg skjønner hva du mener når det gjelder å gråte mer av Disney-filmer! Man får med seg mange flere nyanser og detaljer enn det man gjorde som barn. Men Løvenes Konge har alltid innebåret mye gråting fra min side – helt siden jeg var 5 år gammel.

    Når du snakker om vann og svømming, merker jeg at jeg faktisk ikke føler meg komfortabel i vann. Jeg kan bade selv om det ikke er spesielt varmt i vannet, og tør å hoppe fra høyder, men jeg rett og slett ikke så glad i være i vann over tid. En kjapp dukkert holder. Dykking / være under vann har jeg aldri likt. Men kjenner igjen følelsen du beskriver fra de gangene jeg har snorklet utenfor Hawaii og i Rødehavet.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.