Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Episode 3: Prosjekter

3. oktober 2017

Hei hei! Her kommer episode nummer tre av podcasten min. Jeg setter enormt stor pris på dere som har sendt meg meldinger om at dere liker podcasten min, det betyr faktisk mye mer enn dere kanskje tror. Så tusen takk! Du finner også podcasten i iTunes, og jeg blir veldig glad for både stjerner og anmeldelser der inne om dere føler for det. Håper dere får en fin tirsdag videre.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Susanne

  Kjekt å høre på! Prosjekter er gøy. Neste år vil jeg prøve meg på inktober :D Diktsamlingen Ild til oss av Kristian Bergquist er superfin – anbefales!

  8. oktober 2017 at 10:15 am Reply
  • Caroline

   Å, takk for tips!

   8. oktober 2017 at 10:22 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.