Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagene man gjør alt på gjøremålslisten

9. oktober 2017

Hver gang jeg kommer på noe som må gjøres, så tar jeg turen innom notater på mobilen og skriver det ned på en gjøremålsliste jeg har der inne. Den listen kan fort hope seg opp, du kjenner deg kanskje igjen? I dag har jeg vært hjemme med litt sånn feberfølelse og generelt lite energi, men tenkte likevel jeg skulle begynne sånn smått på listen. Når jeg først begynte fikk jeg gjort en hel del, også noen ting som var svært energikrevene og som jeg har grudd meg til en god stund. Men jeg får alltid en god følelse av alt som kan bli krysset av gjøremålslisten, på tross av at hodet føles helt kokt nå.

Ellers driver jeg og reflekterer over livet om dagen (hva er nytt liksom, haha). Jeg har en tendens til å ville gape over veldig mye på en gang, men det kan være utfordrende å skulle få til både blogg, YouTube, podcast, Instagram, Snapchat og Twitter på en gang… Samtidig som jeg er ikke er frisk, og vil gjøre en hel del andre ting også. Jeg tror rett og slett jeg må finne ut hva jeg virkelig vil bruke tiden min på, og akkurat nå er dette det jeg ønsker å prioritere fremover:

 • Tid med Jørgen og venner/familie.
 • Hvile.
 • Aktivitet.
 • Lesing.
 • Blogg.
 • Podcast.

Med tanke på hvor jeg er i livet mitt nå så må jeg ta hensyn til helsen og slikt, og det er helt greit. Jeg er heldigvis mye bedre på å ta tid av sosiale medier og på balanse nå enn jeg var før, men det er ennå en liten vei igjen å gå. Livet er et eneste stort prosjekt vet dere, og alt må tilpasses. Jeg kjenner at for min del må jeg legge tiden og den begrensende energien min i det som gir meg noe positivt, ikke det som gir mye stress og ubehag. Det kjenner sikkert mange seg igjen i.

Jeg kjenner det er veldig fint å drive med podcast nå for tiden, og er veldig glad for alle de som hører på den og kommer med gode tilbakemeldinger. Det betyr mye for meg, spesielt siden jeg liker det så godt. Jeg liker podcast mye bedre enn YouTube, det må jeg innrømme. Du kan forresten abonnere på podcasten min på iTunes og på Soundcloud, og jeg blir superglad om du vil gi den noen stjerner og en omtale på iTunes. Nå driver jeg og forsker litt på hvordan jeg kan få med gjester i podcasten, og har snakket med noen jeg har veldig lyst å få med i noen episoder. Så det blir spennende å se om det går bra, satser på det! Om du har ønsker til hva jeg skal snakke om er det bare å skrive dem i kommentarfeltet, det setter jeg pris på. Jeg har allerede notert meg temaer som angst, depresjon, miljøvern og kulturell appropriasjon.

Håper du har det fint i høstkulden! Forresten, hvilke tre ting vil du prioritere fremover?

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Tina

  Jeg vil:
  – være mer offline
  – starte å strikke mariusgenser til meg selv, fordi jeg virkelig trenger noe jeg kan gjøre i timevis i slengen
  – være flinkere til å komme meg ut med regntøyet og lydboka..

  Håper du får litt hvile og positive input av å drive med planene dine. Høres ut som en god balanse.

  9. oktober 2017 at 6:55 pm Reply
  • Caroline

   Å, høres fint ut <3

   10. oktober 2017 at 9:32 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.