Sommerferien del 2

3. september 2017

Her kommer bilder fra det jeg kaller del 2 av sommerferien vår. Da kjørte vi fra Åndalsnes til Trondheim til Mo i Rana og til Harstad. Vi var også innom Sandnessjøen på veien. Også tilbragte vi mange dager i Harstad med familien min, tok oss en rundtur på Andøya og kjørte fra Harstad til Namsos. Ganske så magisk!

Dette er «Kylling bru». Her går Raumabanen over, og den ligger på Verma i Romsdalen.

«Avdemsbue» er en innmari fin liten butikk på veien fra Vestlandet og til Østlandet, sånn ca. midt i der. Her serverer de deilig lokalmat, og det er også en fin butikk om du liker zero waste-livsstilen eller er interessert i norsk design.

Trondheim var helt nydelig når vi kom dit, men vi fikk dessverre ikke tid til å se så mye av byen denne gangen. Jeg kommer tilbake, kjære Trondheim! Vi bodde på favoritthotellet, Scandic Nidelven. De har virkelig fantastisk frokost, og den beste varme sjokoladen. Nam! Også ble det pizza på Una, helt prima.

Sandnessjøen har helt fantastisk natur, det er det ingen tvil om! Dessuten har de mye fin gatekunst. Byen i seg selv var jeg litt skuffet over, men naturen veier godt opp.

Harstad var fin, som alltid.

Andøya… Hvor skal jeg begynne? Jeg fikk umiddelbart en følelse av at her vil jeg bo. Andøya er så ubeskrivelig vakker og spennende, jeg har ikke ord! Må bare oppleves.

Namsos er en sjarmerende liten by, jeg likte stemningen. Vil gjerne tilbake dit en gang for å se mer.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Kristine

  Så mange fantastiske steder og flotte bilder, Caroline! (Og pizzaen på Una ?)

  3. september 2017 at 3:24 pm Reply
  • Caroline

   <3

   3. september 2017 at 8:15 pm Reply
 • June

  Herlighet Caroline, jeg elsker disse bildene <3 Så utrolig fint! Og pizza på Una er diiiiigg.

  4. september 2017 at 9:40 am Reply
  • Caroline

   Aw, takk!!! Ja, det var virkelig knallgod pizza!

   4. september 2017 at 11:30 am Reply
 • Kinemora

  Flotte bilder <3 Nå føler jeg meg flau over å ikke ha hørt om Una, enda jeg bor i Trondheim. Må kanskje begynne å undersøke byen på nytt igjen.

  5. september 2017 at 11:46 am Reply
  • Caroline

   Anbefales! :)

   5. september 2017 at 3:02 pm Reply
 • nocturnalmistakes

  Ååh, dere har jammen fått sett mye fint i løpet av sommeren :D Synes du tar så utrolig nydelige bilder, drømmende vakre!

  11. september 2017 at 4:12 pm Reply
  • Caroline

   Å, for et utrolig fint kompliment, tusen takk! <3

   15. september 2017 at 10:50 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.