Siste del av sommerferien; Oslo og Lærdal

Her kommer de siste bildene jeg tok på sommerferien vår. Vi kjørte fra Namsos til Oslo, og der ble vi to netter. Fikk ikke tatt så mange bilder der, men vi ruslet rundt på Grünerløkka og i Frognerparken. Også spiste vi på Mister India, der skulle jeg gjerne spist omtrent hver dag. Nam!

Videre fra Oslo stakk vi innom Lærdal på veien mot Bergen, og… WOW. Jeg har ikke ord for hvor vakkert det er i Lærdal. Lett topp ti av de fineste plassene jeg har besøkt i hele verden. Jeg hadde ikke ventet det i det hele tatt. Anbefaler alle å ta turen dit en gang.

14 kommentarer om “Siste del av sommerferien; Oslo og Lærdal

  1. Åh, så fint! Har så lyst til å kjøre mer rundt og besøkte små perler, oppleve noe nytt, dra på skattejakt i vakre steder, ikke bare storbylivet! Ser ut som dere har hatt en fin sommer, håper ryggen din er bedre!

  2. Nydelig! Lærdal ser så fint ut, jeg vil dit en gang. Føler Mariell virkelig har satt Lærdal på kartet (vel, for oss som leser blogger da, haha), og har du sett blogginnlegget til Carrie (wish wish wish) med bildene derfra? Så magisk.

  3. Hvis det finnes SÅ kjekke mannfolk i Lærdal tar jeg raskt turen dit… ;o) Fine billeder. Ja, jeg forstår VELDIG GODT alle de cruiseshipene hvorfor de drar akkurat dit, pluss Geiranger(må jo skryte litt av eget fylke og drive reklame. ;o) ).

  4. Har du vært i Bokbyen «her»? Jeg bor i Førde, er jo ikke så langt fra Lærdal, men mellom der og Førde så er Den norske Bokbyen, ligger i Fjærland, heter Mundal der. Jeg er der hvert sommer, elsker det å gå der og se alle stedene de selger og gå og bare sluke bøkene. Har blitt flinkere til å gi en bøker, haha, et år kom jeg hjem med 12 bøker for 750 kroner, men nå går jeg mer etter spesielle, feks tjukke engelske bøker eller noe som tar for lang tid å låne på biblioteket.. Og så ta en kaffe på Mundal hotell, som er det fineste hotellet <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.