Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Planer fremover

21. september 2017

Hei, godfolk! Jeg sitter her med en stor kopp grønn mint-te og frokost. Ute er det nokså kaldt, vått og grått, men det er noe med at slikt vær får meg til å føle meg enda mer inspirert på mange områder. I dette innlegget tenkte jeg å dele planene mine fremover med dere. Håper dere vil henge med meg utover høsten, jeg setter stor pris på dere!

 • På tross av at jeg kun har fått én tilbakemelding på lydfilen/podcasten min (er så innmari takknemlig for den jeg fikk), så har jeg lyst til å fortsette. Snart er den å finne på iTunes også, for dere som er interessert i det. Skal si i fra! Også skal jeg lære meg mer om hvordan jeg kan spille inn med gjester over Skype eller lignende, det hadde vært supergøy. Håper dere liker det.
 • Jeg har kjøpt meg et nytt (brukt) kamera til å lage video med. Det jeg har nå er virkelig ikke ideelt til å filme med, men det fungerer ypperlig til å fotografere. Så nå snart kan jeg prøve å blåse litt mer liv i YouTube-kanalen min, forhåpentligvis. Jeg har veldig lyst til å lage flere klassiske vlogger, men også mer mat (da primært vegansk, for det er det jeg liker best å lage akkurat nå).
 • I går leste jeg ut Min Kamp-serien til Karl Ove Knausgård. Nesten 4000 sider i den serien, serr! Har brukt så innmari lang tid på den, haha. Jeg har en venninne som leste alle bøkene på to dager, det er jo HELT VILT. Men uansett, det fikk meg til å tenke på at det er en stund siden jeg har skrevet om litteratur her inne. Så det må vi få gjort noe med snart.
 • Jeg arbeider også med et innlegg om hvordan man kan få zero waste-alternativer inn i hjemmet sitt, det gleder jeg meg veldig til å dele!
 • Den siste tiden har jeg brukt en del sparepenger på veganske kokebøker, fordi jeg vil forberede meg til min kjøttfrie måned i oktober. Nå gleder jeg meg faktisk, det er jo et stort univers av nydelig vegansk mat. Skal dele så mye jeg kan med dere, og også skrive om kokebøkene når jeg får dem alle. Håper så mange som mulig av dere vil henge dere på kjøttfri måned, «reglene» lager dere selv. Det viktigste, tenker jeg, er å spise mindre kjøtt enn man har gjort før (om man ikke klarer å kutte kjøttet helt).
 • November er ikke så alt for langt unna, og i november arrangeres NaNoWriMo. Dette er et skrivearrangement, for dere som ikke kjenner til det, der man skal skrive 50 000 ord på en måned. Jeg har deltatt de to siste årene, og har ikke vært i nærheten av å klare å skrive 50 000 ord. Men jeg synes likevel det er koselig å være med, og jeg skriver det jeg klarer. Hvem vet, kanskje det blir til en bok en vakker dag?
 • For å kompensere for at jeg har kjøpt meg både kokebøker og kamera i det siste, så tenker jeg å spare mer fremover. Jeg har derfor slått av abonnementet mitt på Netflix, Fabel og HBO. Nå har jeg kun Spotify og Lightroom/Photoshop som jeg abonnerer på. Blir spennende å se hvor lenge jeg holder uten Netflix, ha ha!
 • Jeg har meldt meg inn i Naturvernforbundet! Jeg hadde som mål å finne meg tre organisasjoner jeg har lyst til å støtte fremover, og nå har jeg funnet en av dem. Nå skal jeg lese meg opp på de andre som finnes, føles godt.

Sånn, det er noen av planene mine fremover. I morgen reiser jeg og Jørgen til Sandefjord for å feire bryllup for min yngste søster, det blir kos. Håper dere har det fint, og fortell meg gjerne om noen av deres planer utover høsten.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Luisa - La Mar

  Fine planer :)

  21. september 2017 at 12:40 pm Reply
  • Caroline

   <3

   21. september 2017 at 1:50 pm Reply
 • Hedda

  Wow, mange spennende planer; så initiativrik du er! Jeg hører gjerne på podcasten din forresten, og alle temaene du nevner her hadde vært interessante podcast-tema! Denne høsten har jeg kun planer om å studere, muligens bli labassistent, fortsette å lære meg å lage mat, og reise hjem til Norge i jula (bor i Canada).

  21. september 2017 at 1:34 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for den fine kommentaren! Synes du har noen innmari fine planer <3

   21. september 2017 at 1:51 pm Reply
 • Samira

  <3 <3 Koselig at du satte pris på kommentaren. Du fortjener det! Høres ut som at du har en variert og fin tid fremover. Det er så viktig å ha noe å se frem til i en ellers litt tung hverdag!

  KLEM!

  21. september 2017 at 4:21 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   22. september 2017 at 8:10 am Reply
 • Livets rose

  Det høres ut som mange fine planer! Synes det er spennende å følge bloggen din, for du skriver om så mye ulikt. Og så flott å høre at du skal ha en kjøttfri måned i oktober. Jeg er selv veganer og vet hvor givende det kan være å spise plantebasert. Ønsker deg en riktig god høst :-)

  23. september 2017 at 9:30 pm Reply
  • Caroline

   For en fin kommentar, tusen takk!

   24. september 2017 at 6:42 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.