Kontrastfylte dager

4. september 2017

Livet er litt merkelig for tiden. På den ene siden kan jeg ha små øyeblikk av euforisk lykke i hverdagen, og på den andre siden kan det bli svært mørkt. Store kontraster, med andre ord. Jeg kjenner at det hadde vært fint om livet kunne funnet litt ut hvor det vil ligge, og kanskje holde seg der. Men den gang ei. De siste to ukene har vært utfordrende med tanke på at jeg fikk så vondt i ryggen, og om den ikke blir bedre i løpet av denne dagen så stikker jeg rett og slett til kiropraktor. Selvom tanken på hvor vondt det sikkert vil gjøre gir meg grøsninger i hele kroppen. Å gå til kiropraktor er kanskje ingen dårlig idé, sånne generelt. Noen erfaringer?

Det er noen dager til min søster og min niese kommer på besøk, så jeg håper inderlig jeg er i bedre form da. Blir fint å se dem igjen! Kjenner jeg savner familien ekstra mye noen uker etter jeg har sett dem. Heldigvis får jeg sett dem både denne måneden og i oktober, så det blir fint. Når de kommer hit skal vi bare kose oss, ta livet med ro og finne på fine ting sammen. Jeg tenker å lage god mat, se Disney-filmer, oppleve Bergen og å følge med på valget. Det er så ufattelig spennende nå, marginene for hvem som kommer i regjering er ørsmå. Husk å stemme, folkens.

Her er forresten ting jeg vil bruke tid på fremover:

 • Lese bøkene jeg allerede har i bokhyllen, og lese bøker av kvinnelige forfattere fra andre verdensdeler.
 • Lage mer vegansk mat, og prøve meg frem på kjøkkenet.
 • Fotografere i byen.
 • Møte venner og familie når jeg har mulighet.
 • Male. Type på lerret.
 • Skrive (tenker å delta på NaNoWriMo i år).
 • Redusere tid jeg bruker på “ingenting”.
 • Se litt mer film.
 • Lage iskaffe. Ofte.
 • Tilegne meg mer kunnskap om miljø og ellers hva som skjer i verden.
 • Svømme så ofte jeg kan.
 • Høre mer på musikk. Lytte til musikken.
 • Finne ca. fem podkaster å høre på, har alt for mange nå.
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Maja

  Krysser fingra for at formen blir bedre! Liker godt listen du har skrevet her. Mange fine mål!

  4. september 2017 at 7:17 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk for fin kommentar <3

   4. september 2017 at 7:23 pm Reply
 • Hjertejubel

  Om du må velge EN podcast å anbefale – hvilken er det og hvorfor?

  4. september 2017 at 8:26 pm Reply
  • Caroline

   OH… Kanskje Pia og Psyken, den er veldig interessant!

   4. september 2017 at 9:15 pm Reply
   • Hjertejubel

    Takk for tipset! Jeg fulgte den en tid tilbake men den forsvant den gangen jeg rensket listen min helt ned til fire podder. Nå får den ett nytt forsøk ü Glad tirsdag til deg – håper den blir fin!

    5. september 2017 at 1:16 pm Reply
    • Caroline

     Del gjerne dine favoritter :D

     5. september 2017 at 3:02 pm Reply
     • Hjertejubel

      Det spørs kanskje om listen min har blitt for snever.. jeg slettet nemlig ALT bortsett fra de poddene som handlet om helse, og mer spesifikt lchf/ketogen kost. Derfor er jeg nå ute etter å tilføre andre gode podder om litt andre temaer også :) Men de jeg har på listen min nå er;

      – The Keto Diet Podcast
      – Keto for Women show
      – Livin la Vida low carb show
      – Fasting Talk with Jimmy Moore and the doc

      og den siste er The Joe Rogan Experience.. han lager laaaange men veldig interessante (de fleste i alle fall) podcaster med spennende mennesker :))

      5. september 2017 at 3:06 pm
     • Caroline

      Oh, takk! :)

      5. september 2017 at 3:10 pm
 • Milla

  Åh. Så spennende at du vil male. Håper du vil vise det til oss her inne. Jeg vet at jeg har veldig lyst til å se det hvert fall <3

  5. september 2017 at 9:47 am Reply
  • Caroline

   Haha, jeg kan ikke tegne eller male i det hele tatt. Så jeg vet ikke helt, hehe.

   5. september 2017 at 9:59 am Reply
 • Kinemora

  Håper du blir bedre i ryggen, kjære deg <3 Elsker listen din <3 Har lenge vurdert å lage iskaffe selv.

  5. september 2017 at 11:41 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for fin kommentar!

   5. september 2017 at 3:01 pm Reply
 • nocturnalmistakes

  Håper du har blitt bedre i ryggen, og at ting kanskje jevner seg litt ut etter hvert. Frustrerende når det tar tid, men jeg håper du finner mye fint og positivt i å gjøre de fine tingene du snakker om fremover <3

  11. september 2017 at 4:39 pm Reply
  • Caroline

   Takk for omtanke <3

   15. september 2017 at 10:50 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.