Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

I’ll be back!

7. september 2017

Den ryggen, dere, den vil ikke gi seg med å være dum. Og som sagt er det å sitte det som er verst, så jeg føler ikke jeg får jobber konstruktivt med noe som helst når jeg sitter. Derfor tror jeg at jeg tar meg en liten bloggpause til ting forhåpentligvis har blitt bedre igjen. Jeg og Jørgen har også ferie uken som kommer, og jeg får besøk av familie, så en bloggpause passer sånn sett fint.

Når jeg er tilbake har jeg i alle fall mange tirsdagstips å dele med dere, har samlet opp i løpet av de siste ukene, haha. Jeg skal også vise dere de siste bildene fra sommerferien, og også skrive noen innlegg jeg har hatt lyst til lenge. Pluss at jeg må dele oppskriften min på god og sukkerfri iskaffe med dere! Nam, drikker den veldig ofte nå. Har fått skikkelig sansen for iskaffe og fryste mangobiter som kos på kvelden.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Samira

  Ønsker deg god bedring fine Caroline <3 Ta tiden til hjelp og vær sammen med de som betyr mest for deg. Det hjelper alltid!

  7. september 2017 at 1:07 pm Reply
  • Caroline

   Takk for god kommentar! <3

   7. september 2017 at 2:45 pm Reply
 • Milla

  God bedring og kos deg masse med familien ♡

  (Gleder meg til flere tirsdagstips)

  8. september 2017 at 7:19 am Reply
  • Caroline

   Takk <3

   8. september 2017 at 9:03 am Reply
 • Mona

  God bedring, Caroline! Det er fint å følge deg.

  8. september 2017 at 7:27 pm Reply
  • Caroline

   <3 SÅ utrolig hyggelig å høre, tusen takk!

   15. september 2017 at 10:43 am Reply
 • Mathilde Nicoline

  God bedring!!

  13. september 2017 at 9:52 am Reply
  • Caroline

   <3 takk!

   15. september 2017 at 10:51 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.