Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Episode 2: Kjøttfri oktober

25. september 2017

Hei! I dag kommer det allerede en ny lydfil fra meg, i podcasten jeg har valgt å kalle Carolines Verden. Enkelt og greit. Denne gangen fikk jeg spørsmål om jeg kunne snakke om at jeg vil ha kjøttfri oktober, og det kan jeg selvfølgelig snakke om! Så her kan dere høre mine strategier for å klare det. Forresten, dere, nå kan dere finne podcasten i iTunes. Bare søk på Carolines Verden, eller trykk her. Du finner også alle episodene på min SoundCloud-profil. Håper dere liker det, jeg skal prøve å få bedre kvalitet på det etterhvert som jeg lærer.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Susanne

  Takk! Oktober kom brått på, og jeg er skikkelig dårlig forberedt… Men dette var inspirasjonen/kickstarten jeg trengte! Jeg har kjøttfrie uker innimellom, men har aldri prøvd en hel mnd i strekk.

  25. september 2017 at 11:32 am Reply
  • Caroline

   Yeeeei, så bra :D

   25. september 2017 at 4:36 pm Reply
 • Kine

  Jeg liker virkelig godt podcastformatet ditt også, jeg, Caroline! :D

  25. september 2017 at 9:11 pm Reply
  • Caroline

   Yei, tusen takk! <3

   26. september 2017 at 8:53 am Reply
 • skoboksen

  Jeg gleder meg til å komme i gang! Jeg har lenge tenkt på å kutte ut kjøtt i en periode, men jeg aldri klart å begynne. Nå som vi er flere, føler jeg det er lettere å forplikte seg til avgjørelsen.

  Min unntaksregel kommer til å gjelde når jeg er på middagsbesøk hos noen, og det blir servert retter der det er vanskelig å unngå fisk eller kjøtt uten at det blir påfallende. Ønsker ikke å skape styr rundt maten i slike settinger, så får heller bare endre på mengdeforholdet mellom kjøtt og grønnsaker på tallerkenen.

  26. september 2017 at 7:55 am Reply
  • Caroline

   Høres ut som du har en god plan! Dette blir gøy!

   26. september 2017 at 8:54 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.