Episode 2: Kjøttfri oktober

Hei! I dag kommer det allerede en ny lydfil fra meg, i podcasten jeg har valgt å kalle Carolines Verden. Enkelt og greit. Denne gangen fikk jeg spørsmål om jeg kunne snakke om at jeg vil ha kjøttfri oktober, og det kan jeg selvfølgelig snakke om! Så her kan dere høre mine strategier for å klare det. Forresten, dere, nå kan dere finne podcasten i iTunes. Bare søk på Carolines Verden, eller trykk her. Du finner også alle episodene på min SoundCloud-profil. Håper dere liker det, jeg skal prøve å få bedre kvalitet på det etterhvert som jeg lærer.

6 kommentarer om “Episode 2: Kjøttfri oktober

  1. Takk! Oktober kom brått på, og jeg er skikkelig dårlig forberedt… Men dette var inspirasjonen/kickstarten jeg trengte! Jeg har kjøttfrie uker innimellom, men har aldri prøvd en hel mnd i strekk.

  2. Jeg gleder meg til å komme i gang! Jeg har lenge tenkt på å kutte ut kjøtt i en periode, men jeg aldri klart å begynne. Nå som vi er flere, føler jeg det er lettere å forplikte seg til avgjørelsen.

    Min unntaksregel kommer til å gjelde når jeg er på middagsbesøk hos noen, og det blir servert retter der det er vanskelig å unngå fisk eller kjøtt uten at det blir påfallende. Ønsker ikke å skape styr rundt maten i slike settinger, så får heller bare endre på mengdeforholdet mellom kjøtt og grønnsaker på tallerkenen.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.