Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Episode 1: Introduksjon

19. september 2017

Det er flere av dere som har etterlyst flere lydfiler fra meg, og det synes jeg er koselig å høre. Jeg liker jo selv veldig godt lydformatet, og har lenge tenkt på å gjøre mer av det. Her kommer en slags ny start som jeg håper utvikler seg til noe bra etterhvert. Hva tenker dere, er dette noe dere vil høre mer av? Og kunne dere tenkt dere at jeg snakket om noe spesielt?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Samira

  Dette var innmari koselig Caroline <3 Tusen takk for at du laget denne fine introduksjonslydfilen. Gleder meg masse til fortsettelsen! Hadde vært spennende om du hadde tatt for deg ulike tema og fortalt oss lyttere på slutten av hver "podd" hva som blir neste tema, slik at vi kan benytte kommentarfeltet til å stille spørsmål som angår temaet. Hadde også vært veldig interessant om du etter hvert hadde invitert noen gjester. Håper på fast lydfil-dag slik at jeg har noe å glede meg til!

  Ha en fin dag videre!!

  19. september 2017 at 3:13 pm Reply
  • Caroline

   Så smart! Tusen takk for så mange fine tips, og for utrolig fin tilbakemelding. Tusen, tusen takk <3

   19. september 2017 at 3:20 pm Reply
 • Susanne

  Så fint, Caroline <3 Jeg kjenner jo deg og visste mye av dette fra før, men koselig å høre deg likevel. Du har en fin "radio"stemme!

  21. september 2017 at 8:14 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   22. september 2017 at 8:10 am Reply
 • skoboksen

  Helt enig med Susanne, du har så fin og behagelig radiostemme! Gleder meg til flere lydklipp! Kanskje du kan ha et klipp om forberedelser inn mot vegetarmåneden oktober – evt. hvordan oppstarten av vegetarmåneden er? Jeg har tenkt til å være med på prosjektet ditt, og er interessert i å høre dine tanker om hvordan du skal gå frem.

  23. september 2017 at 8:25 am Reply
  • Caroline

   Smart, det kan være neste episode!

   24. september 2017 at 6:43 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.