Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Bryllupshelg

24. september 2017

God søndag. Jeg og min kjære har akkurat kommet hjem fra en helg i Sandefjord, der vi har feiret bryllup for min yngste søster. Det var et fint bryllup, og begge to hadde laget sanger til hverandre som de fremførte. Tøffinger, hadde aldri jeg turt, haha! De er veldig fine sammen, og jeg er glad for at vi fikk dele den store dagen sammen med dem. Heldigvis er det bare noen uker til jeg ser familien min igjen, når vi reiser på en liten ferie sammen til Kiel.

Det er også en god del år siden jeg har vært i Sandefjord. Det er en liten sjarmerende by, sånn sett bort i fra alt dette med hvalfangst (jeg er ikke sånn superfan). Rundt om i byen er det mye fin gatekunst, slikt liker jeg godt. Og forresten, om du skulle befinne deg i Sandefjord så anbefaler jeg å stikke innom TukTukThai om du liker thailandsk mat.

Håper dere har hatt en fin helg, og at uken som kommer blir både fin og lærerik.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Hjertejubel

  Så godt å høre at dere hadde en fin feiring i bryllupet til søsteren din :) Og så fine bilder du tar! Elsker slik gatekunst, om man kan kalle det dét? Også ville jeg bare legge igjen litt ros og si at jeg synes du skaper mye godt innhold på bloggen din for tiden! Jeg tar meg ofte i å spare innleggene dine i stunder hvor jeg ikke har tid til å lese de skikkelig, så jeg kan nyte den skikkelig når jeg har tid. Godt jobba! :)

  24. september 2017 at 9:37 pm Reply
  • Caroline

   Det er virkelig en tilbakemelding som er gull verdt for meg, tusen tusen takk!

   25. september 2017 at 9:19 am Reply
 • skoboksen

  Gratulerer så mye til lillesøsteren din! Og enig, digger streetart!

  Fun fact: Da jeg gikk på barneskole i USA, ble jeg venn med en i klassen. Foreldrene hennes var dog litt skeptiske til meg i starten fordi jeg var norsk, og Norge er en hvalfangstnasjon – selv var de hvalentusiaster. Men etter å ha snakket med mine foreldre, og funnet ut at vi ikke støttet hvalfangst, var alt i orden.

  25. september 2017 at 7:18 am Reply
  • Caroline

   Å, haha, liker fun facten!

   25. september 2017 at 9:18 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.