Tips til gode kjøttfrie retter

30. august 2017

Hei Godfolk! Jeg har klart å pådra meg en strekk eller et kink eller noe i ryggen, og føler jeg går rundt som en 100-åring med dårlig helse om dagen. Jeg må nesten le av meg selv, selvom det er innmari vondt. Men på grunn av dette så får jeg ikke gjort noe av det jeg har lyst til å gjøre, spesielt når det kommer til blogging. Når jeg sitter på dataen må jeg reise meg ofte for å gå litt rundt, det gjør mest vondt å sitte. Dere som også pleier å få akutte ryggsmerter kjenner dere sikkert igjen i det. Uansett, jeg tenkte at jeg skulle samle noen av mine favoritter blant kjøttfrie retter fra arkivet i dette innlegget. Håper dere får inspirasjon til å lage noe godt. Jeg gleder meg til å prøve mye nytt denne høsten, og kjenner også jeg gleder meg til å ha kjøttfri måned i oktober. Håper flere av dere også tar utfordringen, det er gøy å gjøre slike ting sammen. Du finner forresten flere kjøttfrie oppskrifter her.

Linsegryte med kokosmelk (vegansk)
Salat med lun chèvre og valnøtter
Gulrotsuppe
Pizza Margherita med blomkålbunn
Gryte med couscous (vegansk)
Søtpotetsuppe (kan lages vegansk)
Enkle og kjappe falafler
Linsegrateng
Valnøttburger (kan lages vegansk)
Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Amalie S

  <3 god bedring

  30. august 2017 at 2:52 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   30. august 2017 at 3:07 pm Reply
 • Milla

  Mange gode tips!

  // Tusen takk <3

  30. august 2017 at 2:53 pm Reply
  • Caroline

   <3

   30. august 2017 at 3:07 pm Reply
 • Heidi

  Så skikkelig godt ut alt sammen! Skal teste, elsker valnøtter og chevre :-) god bedring med ryggen! Glad i deg :-*

  30. august 2017 at 5:13 pm Reply
  • Caroline

   Den med chevre og valnøtter er så utrolig god! Nam! De har en salat på De 4 Roser også med chevre som er veldig god. Tusen takk, glad i deg og :)

   30. august 2017 at 5:28 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.