Sommerferien del 1

Første dagen i sommerferien kjørte vi fra Bergen til Åndalsnes. Det var virkelig så utrolig mye å se på denne ruten, og vi stoppet flere ganger! Turen tar i utgangspunktet ca. 8,5 timer å kjøre, men jeg tror vi brukte rundt 13 timer fordi vi stoppet hele tiden (på tross av at vi traff skikkelig godt på alle fergene). Uansett, dette er en helt fantastisk rute som jeg virkelig anbefaler. Jeg synes det er spesielt fint på Jølster, i Valldal, hele Trollstigen og Åndalsnes. Jeg forelsket meg faktisk helt i Åndalsnes, for en nydelig liten by! Her kommer film og bildebonanza fra turen:

Dette er Anders Svor Museum i Hornindal. Anders Svor var en norsk billedhugger. Han var naturalist påvirket av nyromantikken.

12 kommentarer om “Sommerferien del 1

  1. Så fine bilete ? kjørte frå Øystese til Ålesund sjøl i sommar, men har kun minner i hovudet då eg ikkje kan ta bilete ? Heilt nydeleg rute

  2. Altså, Norgesferie er den aller beste ferien, og jeg forståååår ikke hvorfor folk vil døse avsted på en strand på Gran Canaria liksom.

    Du tar skikkelig fine bilder!! Håper du får en fin uke :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.